Tončev: Lavovski da se borimo za dvocifren rezultat

Socijalisti o odnosima u vladajućoj koaliciji

Ostavite komentar


  1. Ja bih vama iz SPS-a pošto ste ostatci nekadašnjeg slobinog SPS-a očišćeni od najobrazovanijih, najsposobnijih i najpoštenijih nekadašnjih kadrova ladno dao dvocifreno nerešeno – 0:0 Dosta političke vode vi mutite po Srbiji.

  2. Naravno da se može preći ali samo zahvaljujući g dinu Novice Tonceva.A Zagradjanin koferce i Antic Konjak njima slicnim teško da mogu sakupiti bilo šta. Kvalitet.Kvantiter=Toncev Novica.I svaka rec je na mestu.Kakav bre cenzus.Pa sada sa takvim čovekom se prelazi i 12% .Bez maga Novice nema ni 5%.Čovek je DR od Surdulice do Subotice.Za predsednika NOVICU

  3. ‘Afirmisani politicki brend’ rece Zagrađanin

    1. Potpuno u skladu sa aktuelnim poslovnim i političkim jezikom. Na stranu da li nekome prija moderni jezik, ili ne.. Prepoznatljiv stil gospodina Zagradjanina -konkretno izražavanje sa vrlo jasnim odrednicama! Ne vidim ništa sporno.

      1. ‘Moderni jezik’…nalupeta se ti…ili si nacitan ili nisi…ti i Zagrađanin ste citali tabloide jedino posto ti je oskudan fond reci sinonim za moderno.

  4. Šormazu je vreme da predje u treću ili četvrtu stranku, svakih deset godina menja politički tabor

    1. Najstariji politički brend u Srbiji koji će eto iduće, izborne godine, proslaviti 3 decenije postojanja, zaista ne bi trebalo da dotiče ono što priča neko ko stranke menja kao čarape!

  5. Dragan Šormaz nije dorastao da komentariše rad Ivice Dačića koji se pre svega bori za nacionalne i državne interese i za očuvanje Kosova i Metohije u sastavnom delu Srbije.

  6. Socijalisti imaju svoju istoriju i identitet i 30 godina postojanja, za razliku od pojedinih koji sebi daju za pravo da komentarišu Ivicu Dačića i socijaliste..

    1. Možemo iz svega ovoga da zaključimo da nekome smeta borba Ivice Dačića za očuvanje srpske južne pokrajine kao i to što rejting SPSa konstantno raste

  7. Ništa ispod dvocifrenog rezultata se i ne očekuje. Ministarstva koja vodi SPS imaju najbolje rezultate.

  8. Čemu tolika nervoza kod dotičnog Šormaza…Očigledan i jedino racionalan odgovor je samo radi prikupljanja jeftinih poena unutar stranke i dokazivanja da je sada pravi ,,naprednjak,,.Kako se budu bližili izbori sve će biti više ovakvih malicioznih izjava politički ne doraslih protivnika.Puna podrška za Ivicu i rukovodstvo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.