Trajković: Javna je tajna da vlast ima Milan Radojičić

* Ristić: Radojičić, vlasnik kafane Grej, usred bela dana, naočigled građana šamarao predsednika opštine Kosovska Mitrovica Gorana Rakića * Jakšić: Mitrovicom upravljaju Vučićeve kriminalne strukture
Ko upravlja severom Kosova prema sagovornicima i izvorima Danasa

Ostavite komentar


  1. Pa sta je tu cudno?..Sta ste vi mislili glasajuci za Vucica i kamarilu?..Da ce da donese blagostanje i demokratiju u Srbiju? Pa covek je bio 20god. Seseljev potrcko!! On u Svedskoj ne bi bio ni predsednik kucnog saveta sa takvom biografijom! Ave Cezare, Ave Serbistan!!!

  2. Eto ko je Srpska Lista i zasto Vucic podrzava vladu Haradinaja. Samo slepac ne vidi na koji nacin funkcionise SNS.

  3. U ovoj državi je izgleda postalo normalno da predstavnici neformalnih grupa šamaraju narodne poslanike i gradonačelnike.

  4. Ovo je strasno sta sam procitala, ali sta vred,i ovo nece procitati oni sto citaju dezinformer, s. telegraf, gledaju pink i hepi.Ti sto citaju i gledaju SVASTA, kako kaze reklama , ipak glasaju za one sto su nas vodili u ratove i propast devedesetih.
    U ponedeljak, tata nacije, gostuje na hepi da prica o Oliveru, da li je moguce toliko odsustvo postovanja?

  5. Visokosvesni ljidi, zrele ličnosti, sa ofomrljenijm Višim „Ja“ po pravilu imaju oformeljeno ubeđenje i ne menjaju ga, ukolilko ne dožive neki psihički udar i mentalno se oštete. Ili da doživi pozitivno prosvetljenje kao što je doživeo Sveti Pavle, kada mu je ime bilo Savle. Dok sa Aleksandrom Vučičem upravalja njegov Ego. Zašto? Pa zato što “Više Ja radi sa pozicije ljubavi, a ljubav je materija koja sačinjava univerzum.” Oni koji lako menjanju svoje stavove to čine samo po naredbi ega. A zrela ličnots na vreme odbacuje ego, jer je “Ego zajednički termin za sve negativne aspekte ličnosti.” “Ego je kao onaj deo sa gorivom. Kao raketa. Mora da se otkine kad ga iskoristiš ili ostaneš glup”. Ivan Tokin (1972) . Roman „Njanormalniji čovek na svetu” Ego je skup negativnih energija i uticaja koje se manifestuju kada Više Ja nije, ili je samo delimično prisutno u vašem telu. On dozvoljava drugim negativnim energijama sa kojima dolazite u dodir da utiču na vas. Ego drži otvorena vrata vašeg doma. On predstavlja suprotnost Višem Ja. On je način na koji delujete nesvesno. To je vaša osnova koja je vezana samo za svoje lične potrebe. Ego je čuvar vaših osnovnih potreba i on misli da je zadužen za vaš opstanak. Ego deluje sa pozicije straha i on ne poznaje ljubav. On ne ume da voli zato što kada je ljubav prisutna, Ego je odsutan. Deluje sa pozicije straha zato što ništa drugo i ne poznaje. On pokušava da vas zaštiti od spoljnjeg sveta, ali jedino što radi je da štiti vaše negativne karakteristike i energije od uništenja. Jednostavno ne ume bolje. Svako stanje koje ne podrazumeva potpunu svesnost znači da vas je Ego okupirao. To radi tako što privlači negativnu energiju iz vaše okoline. Ako se u vama nalazi nešto što mu pogoduje on će to iskoristiti da privuče negativno. To liči kao da vas neko napada. EGO: SNALAŽLJIV, PAMETAN I PREVRTLJIV…”

  6. Vučić se otvoreno na par konferncija za štampu zalagao za interese Sala Mutavog!!! Pa predsednik jedne države, kakva god da je, ne bi smeo ni da poznaje ljude iz miljea Sala Mutavog, a ne da ih zastupa pred javnošću. Iskreno mislim da Vučić nije svestan šta radi Srbiji, cela ta priča oko funkcionisanja nekog sistema kao što je država, jednostavno prevazilazi njegove kapacitete i tu ne pomaže nikakav prosek na fakultetu. Shodno tome, kompletno društvo je silom spustio na svoje domete (nekakvog vođe navijača), ko štrči, neprijatelj je.

  7. Nađite na internetu naslove “Ego”. Šta znači zrela ličnost?”, “Potret psihopate”, i knjigu u knjižari ili biblioteci od Mirjane Divac Jovanović, profesorice na Beogradskom i Dragana Švrakića, prefesora na Všingtonskom univerzitetu (2016.), “Granična ličnost i njena različita lica”. Jer starije od svega je ono što je iskusio narod i prenosi s kolena na koleno: “Vuk dlaku menja, ćud nikada”. Kada su bili Albanci nedavno u Beogradu sa svojim promocijama i predstavama, dok su ih napadali podivljali Srbi, prisustvovao sam na dve promocije i poručio im: Kažite svoijim političkim liderima, srpski lider Vučić ima takve psihosomatske probleme da mu je stalo da bude vladar, zašta će na sve da pristane samo da bude tamo gde je sada, i ako može još važnije nego što je. Zato ne izlazi po ceo dan iz studija tv Pink, odakle se javlja da je i dalje Vladar Srbije, i tim mojim rođacima na Kosovu koji su za njega glasali. Vučića su, onakvog kakvog poznaju i psihosociološki, pozvali u SAD da mu kažu da će moći da se sretne sa Trampon u Srbiji da bi se zajedno prošetali kroz Prištinu, samo treba On, a to je Srbija, da prizna Kosovo kao albansku državu. I On to radi. A da li ima nekoga u Srbiji koji će da ga spreči?

  8. Ne razumem ljude. Da bi " kaznio žute" glasaš za Vučića i očekuješ , šta tačno? Kome nije bilo jasno šta dolazi, nikad mu ništa neće biti jasno. Jedino dobro iz svega ovoga je što će neke stvari u " patriote- izdajnici" nebulozi koju podmeću crveno- crni već 20 godina jednom za svagda izaći na čistac.

  9. Šizofrenija Gospodara postaje već vidno opasna po svakog gradjanina Srbije. Ja shvatam komentare Rade Trajković, Marka Jakšića i drugih kao poziv na Drugi kosovski boj. Ali, avaj! Sada protiv Srba-kriminalaca na Kosovu. Kakav apsurd srpske istorije!

  10. Juzni Banat drzi niksicanin Malovic koji se pita za sve.
    U stranci neretko samara i prevaspitava neposlusne.Na priredbi povodom dana grada je s ljudima is sns-a bio na bini,a s razglasa su se pustale njemu u cast crnogorske pesme.Sta vise komentarisati,kada mi ovde u sred Vojvodine to trpimo,sta da radi saka jada na Kosovu,nego da se prepusti na milost i nemilost tamo nekom Radojcicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.