Trajković: Podela najokrutnije rešenje

Ostavite komentar


  1. Ama bravo! Svaka ti cast, nastavi tako i dale, i nemoj da stajes i nemoj da se plasis! Ima nas dosta koji podrzavamo tvoji borbu i borbu svestenstva i monastva za Kosovo. Kosovo je nasa zemlja i tako mora i da ostane.

  2. Prvo za mene je neshvatljivo da ne objavljujete neke komentare koje šaljem Vama .Zašto Vi najbolje znate .Predpostavljam da ne odgovaraju Vašoj politici, a navodno se prezentirati kao demokratski medij.
    Drugo mislim da nije u redu da se podxeli Kosovo jer onda svi Srbij južno od Ibra , hteli ne hteli ,napustiće Kosovo zauvek.Šudno je da želimo da budem u EU a želimo da imamo čisto etnički države .Zar to nije luda ideja i želja .Pa Hitler je hteo čistu Nemačku sastavljenu samo od Ariejevaca a vidite danas kakav sastav stanovništva ima.U EU je slobodno kretanje grđana u bilo kojoj državi u EU a sada želimo suprpotno tom principu što nije logično i na dobrobit građana Srbioje i Kosova .Kakve su ove za mene glupe ideje .Želimo da nema granice a mi pre prijema u EU , ako stvarno želimo da budem sastavni deo Evropske unije ., U pravu su Srbi koji nse protive podeli odnosno nov termin razgraničenja ili razmena teritorije pa i Rada Trajković je u pravu što se protivi podeli..Još da naglasim da Srbija nikako , po mom mišljenju ne bi se složila da prepusti Kosovu , železničku prugu i autoput.P

  3. Rado , koliko su puta na severu Kosova bili Tadic , Jeremic i ostali iz prethodne vlasti ,da li su bili mozda u martu 2004.godine kada su Albanci krenuli na sve sto je srpsko ,da li su dosli da vam pruze podrsku?

  4. Šta je pa ova žena uradila za Kosovo i narod na Kosovu? Kakav je njen učinak, kritika svakog oblika vlasti promovisanjem ličnog stava i interesa?

      1. Ova sto sa Savskog venca vice ,,Kosovo je Srbija,, ??? Ona je prijatelj Haradinaja, to je cinjenica

  5. Pogledajte na Youtube šta nas čeka: Malagurski-razgraničenje. Ove budale uvalićena su rat, a mi nismo u stanju da ih sprečimo. Da smo imali prave ljude da vode državu posle 5. okrobra oni bi bili isključeni iz politike za sva vremena. Kad ono opet nas vode u rat kao da smo ovce!

  6. Apolitična sam ličnost, običan glasač . Samo mi nije jasno napadaju Radu. strešinu manastira Dečani, Jankovića. Boška Obradovića,Jeremića i dr. ono tzv. Srpska lista (SNS) sedi u vladi tzv. Kosova. O čemu se ovde radi..-…Objasnite širokim narodnim masama na KiM a ne onima koje skupie prepodne po JP ….

  7. koliko su puta na severu Kosova bili Tadic , Jeremic i ostali iz prethodne vlasti ,da li su bili mozda u martu 2004.godine kada su Albanci krenuli na sve sto je srpsko ,da li su dosli da vam pruze podrsku?

  8. Rado, meni se cini da Vi kritikujete predsednika samo zato sto on jedini ima ideju o resenju problema KiM-a. Zasto Vi ne predlozite neku opciju, neko resenje. Nije ljudski samo kritikovati, a ne ponuditi bolju opciju. To rade samo slabici. Ako ste smisli bolji plan, ziadjite rped narod i predlozite ga. Ako niste, mislim da nije fer da se ogradjujete kritkujuci predsednika. Toliko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.