Trajković: Ponosna sam ako sam doprinela neuspehu Vučićeve politike

Ostavite komentar


    1. Cini mi se da vodja tvoje sekte nije svestan sta prica za razliku od Rade koja godinama zivi na Kosovu. Nazalost ta nesvest se emituje na svim kanalima, svakog dana, kontinuirano. Njegova besvest pogadja sve nas normalne ljude dok vama botovima donosi sendvic i poslic da kuckate komentare koje placamo iz budzeta. Prema tome botu bolje bi ti bilo da radis nesto korisno jer ovo sto radis je nula. Jel si svesna ili da krenemo sa crtanjem?

      1. A da li si ti svestan da si pre na strani nekoga ko je izdao Srbe, samo zato sto mrzis koliko vidim sadasnju vlast, u ovakvoj situaciji Srbija treba da se ujedini, nije ni cudo sto nam je ovako kad imamo takve kao sto si ti…nista se ti ne razlikujes od Trajkovicke!

    2. Ja mislim da je u potpunosti svesna. Želim joj da još dugo živi u Tačijevom multietničkom Kosmetu kakvom je i sama doprinela.

    1. Mislis li da nju to pogadja?Ona je izdajica svog naroda i onda opet ima petlju ovako nesto da izjavi.

  1. Neuspeh Vučićeve politike je istovremeno i neuspeh srpske politike. Dakle, sveukupni neuspeh. Žalosno je što se persone kao što je Rada Trajković raduju.

  2. Rada neka objasni koje je to rešenje za koje se to ona zalaže. Ja sam zaključio da je to Kosovo u sadašnjim granicama. To znači nezavisno Kosovo kojim upravljaju albanci, država koju je priznalo 130 zemalja bez stolice u UN i drugim medjunarodnim institucijama. To bi značilo da mi čekamo dan da ga povratimo sa sve 96% albanaca koji će konačno mirno priznati da je to Srbija. Ili se misli da ćemo to postići drugačijim metodama? E, Rado… recite sve činjenice a ne ovo, da kažem neozbiljno, hvalisanje bez pokrića.

    1. Možda ne bi bilo loše da ponekad proveriš, šta ti stavljaju u taj sendvić. Jer kako drugačije objasniti ovoliki zamenu teza.
      Ja se radujem propasti Vučićeve politike! Šta sad, ja koji sam protiv odricanja od bilo kog dela Srbije. Ja sam po prethodnom spinu izdajica?!
      A, svi ovi drugi pobornici propale Vučićeve politike. Svi oni koji se zalažu za svesno, svojevoljno odricanje 12% teritorije Srbije e oni su..?! Svima onima koji bi da poklanjaju, jedna preporuka. Prvo se odreknite Vaše dedodine, očevine, Vaše lične imovine (ako je imate). Pa, nakon toga pokušavajte da delite, poklanjate nešto na šta nemate, niti će te ikada imati pravo!

  3. Na šta si ti ponosna, godinama si u politici, šta si uradila, šta si ostvarila za te ljude na Kosovu, osim što si imala lične koristi. Sram te bilo.

  4. Tako su on njegovi satrapi vodili politiku kad se delila bivsa drzava vide se rezultati.Srbi proterani kuce zapaljene rat izgubljen nas narod osramocen i ponizen.

  5. Hajde botovi u napad protiv protivnika vaseg vodje. Iskrenite cinjenice i pisite da je Rada potpisala Briselski Sporazum a ne vas vodja. Isto tako se zna koga je zapad doveo na celo Srbije da bi se Srbija oddrekla 15% svoje teritorije, a ja koliko znam Rada nije predsednik.

  6. Mozemo se ljutiti neki na Trajkovicku, neki na Vucica, ali cinjenica je da od NATO agresije nemamo kontrolu nad teritorijom KiM. Kako resiti sirenje albanske nacije koja progresivno raste. Na jug u more ne mogu! Ostaje problematican sever ili nasa Srbija a susedne drzavice ce lakse progutati. Sta ciniti sa dugogodisnjom losom politikom i ovakvim natalitetom tesko da i jedno i drugo mogu nesto da ucine ako ovako nastave.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.