Trajković: Razbiti sistem OVK

Ostavite komentar


  1. Valast u Beogradu nije u stanju da obzbedi bolji zivot naroda u Srbiji, ali tvrdi da zna sta je u interesu Srba na Kosovu.Rada Trajkovic je u proslosti dokazala da je dobar strucnjak /lekar/ da je dobar i posten politicar u najtezim vremenima, ali to nije dovoljno za vlastodrsce u Beogradu koji vode kadrovsku politiku na Kosovu/, da ona bude lider Srba sa Kosova.

  2. Gospidjo Trajkovic, samo ste jednu sitnicu prevideli :
    Srpskom listom upravlja Gospodar i Vodja Srbije koji je 90-tih bio deo vlasti koja se intenzivno bavila ubijanjem i proterivanjem. Istini za volju, oni nisu to radili Srbima nego Albanima/Siptarima, kako god hocete da ih zovete. Naravno da su za Vodju i njegovog potrcka Dacica, Taci i Haradinaj "manje zlo" nego Kurti. Kurtijeve ruke nisu krvave, on moze da bude nezgodan sagovornik, ne mozes ga ucenjivati.
    ozda ce jednoga dana Kurti i biti premijer Kosova. Tek ako u isto vreme neko kao on bude premijer (pravi premijer ne absolutni Gospidar) Srbije, ili makar nezavisan vodja Kosovskih Srba, onda ce se moci govoriti o otvorenim i fer razgovorima izmedju dva naroda. Dotle, cuti i trpi.

  3. Zasto koalicija sa ubicama Srba – zato sto bi Vodja sve uradio za jedan Angelin osmeh, za jedno tapsanje po ramenu senatora Mekejna. Ima horizont gledanja do 3 meseca max. Uvek je bio takav.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.