Trajković: Tužiću Đurića i tražiću bezbedonosnu pratnju

Ostavite komentar


  1. Rada Trajkovic je obrala bostan slicno Oliveru Ivanovicu. Isto ce proci od dirigovanih „patriota“ iz Srbije, kojima je ekspozitura sever Kosova,
    zvani „divlji zapad“. Ko ima vece zube i brze izvuce revolver, taj je prvi.

    1. Neko ko se predstavlja kao „Djeronimo“, sasvim sigurno pripada onoj feli ljudi, kojima su Srbi i Srbija uvek trn u oku. I krivi za sve. Neću reći koji su to narodi ali, onima kojima je IQ veći od broja cipečla, lako će doći do zaključka.

      1. Tipican odgovor naprednog radikala,napadati sve i svakog bez ikakvih dokaza.Nazalost Vucic napada sve i svakog koristeci recnik obilat prostaktlucima, nedolican ni ulici a kamoli predsedniku drzave. Zar nije Vucic dao sudsku,izvrsnu i zakonodavnu vlast Kosovu i zar nije ponizio Srbe koji su polozili zakletvu na zakon i Ustav Kosova.Zar nije pokojnom Oliveru Ivanovicu nacrtana meta od strane SRS zato sto je razmisljao svojom glavom.Uostalom lokalni celnici na severu KiM,imaju ovlascena da resavaju lokalne probleme,za sve ostalo je nadlezna Srbija i njeni organi tj.Aleksandar Vucic.

    2. Ha,ha,ha .Nasmejao me „Djeronimo“ svojim ispravni rezonom. Sever Kosova sa svoje 4 (cetiri) komune, nije pod jurisdikcijom Beograda i tesko se uklapa u pravni okvir Kosova, tako da tamo vlada pravni vakum. To je raj za kriminogene elemente, koji kada lose urade, sklone se majku Srbiju -koja ih oberucke prihvata.

      1. Zašto se smejete, kako se kod nas kaže, „Kao lud na brašno“? Pa, zauzvrat, imate jug Kosova i Metohije gde savršeno funkcionišu zakoni, posebno za Srbe, i gde ne postoji taj „pravni vakum“, karakterističan za sever odnosno „4 komune“ u kojima žive Srbi. . Ustvari, sve to više podseća na „crnu rupu“ ili „Bermudski trougao“, gde je nestao čitav jedan narod.

  2. izgleda je ova gospodja pobrkala loncice,koga ona kinji i osudjuje,vredja? sebe samu?!

    1. A tebi onaj žvalavi Đurić deluje kao normalan tip? Pa njemu ne bih ni nacrtanu gusku poverio na čuvanje, da mu ne odleti

  3. A koliko ste Vi doprineli egzodusu Srba? “ Samo Vi idite pa ce te se vratiti …“ Vi ste jos uvek dole a proterani Srbi se jos uvek ne vracaju svojim kucama .

  4. Eeeeeeeee eeeeeeeee,eto tako vi turbo-radikali medjusobno „komunicirate“ !! Koliko do juce ste se “ lizali“ a nakon „transformacije“ u evropljane,svoj pogani recnik ste ostavili za medjusobni “ dijalog“,a normalan recnik za „evropu“. !!! A ne daje „rezultate“ ni ovde ni tamo ????

  5. „Najstrašnije“ je to što „predsednik Srbije u kontinuitetu izgovara neistine“, rekla je Trajković.
    Postovana gospodjo Trajkovic! Ja vam se divim. I znam da je istina sve sto govorite, ali iskreno se plasim za Vas. Ovo je drzava organizovane mafije.
    Ova drzava je najveca starleta Evrope. Uzgred ja starlete poistovecujem sa prostitutkama.

  6. Vreme njegove vlasti sve vise podseca na vreme njegove zajednicke vlasti sa parom Milosevic, Vulinom, Seseljem, i ekipom haskih optuzenika i osudjenika. I tada su ubijani politicki protivnici, novinarima je preceno, postavljane su im bombe, a neki su i ubijeni. Recnik je bio kao i sadasnji, mi branioci narodnog interesa, oni lopovi, strani placenici, izdajnici. Provlace sve one koji im se suprostave kroz medijsko blato. Sada snimaju i spotove, ljubi ih cika Sloba i baba Jula. I to sve jer ce dati Kosovo. E Milosevicu, gde bi ti bio kraj samo da si bolje pregovarao. Nece ovo izaci na dobro, suvise se zaneo.

  7. Sta trazis Rado u Beogradu? Idi u Pristinu tamo ti je mesto uz Tacija i Haradinaja i tamo si bezbedna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.