Momčilo Trajković: Vučićev cilj je da Kosovo postane nezavisna država i to bez Srba

Ostavite komentar


  1. Kada bi Momčilo ovu njegovu mudrost mogao da prenese Kurtiju u zapadu da nas više ne pritiskaju ovoliko. Ako je Vučićev cilj nezavisno Kosovo zašto ga onda svi živi napadaju, treba da ga podrže. A da ne govorim o onoj nadrealnosti gde se jedan dan kaže da je Vučić već priznao Kosovo, a drugi dan da će ga tek priznati.

  2. Bravo Momcilo. No, kao sto se vidi iz nekih komentara, nasem narodu je ispran mozak, tako da nam nema spasa.

  3. Da nije lagarija narod bi mislio da je istina prestanite više da obmanjujete narod nema više smisla.

  4. Definicija Vuciceve vlasti,gospodina Trajkovica je tacna sto posto.Vucic ne bi mogao da opstane na vlasti ovoliko dugo da mu Toni Bler nije objasnio kako se kuva “zaba“'(srpsko javno mnjenje).Osvrni,obrni,veci je Kvisling od Milana Nedica.Da li ce izvrsiti suicid?Nece jer nema hrabrosti.Moramo mu pomoci…..!

  5. Све је то тачно што имењак мог оца говори. Међутим, ниједан Србин који је напустио Косово и дошао у Србију, не би се вратио, у завичај, ни за живу главу. Према томе, од тог посла, слаба вајда. Ценим људе који су остали.

  6. Ovaj covek bi se borio do poslednjeg zivog Srbina u Srbiji za svoje interese i interese nekoliko Srba na Kosovu. On prica o Vucicu kao da ovaj nije ni pod kakvim pritiskom sa Zapada nego svojevoljno i iz cista mira i besa popusta Kurtiju da ovaj protera sve Srbe sa Kosova. Ja verujem da je Srbima u Srbiji potreban mir a ne novi rat za Kosovo.

  7. Da,da momo.A ti si sanjao i hteo Kosovo sa glavnim gradom Beograd,i sa sto manje albanaca za koje si smatrao da mogu preko Prokletije za Albaniju.Eto,vidis koliko si bio u „pravu“jer Kosovo se oslobodilo a i ti zivis u njemu,a da ti je lose i da si dobrodosao u Srbiju,odavno bi postao njihov sugradjanin.Sada ti preostaje da se uklopis u pravni sistem drzave u kojoj zivis,a to si vec resio za sve ove godine.

  8. Momčilo Trajković: Vučićev cilj je da Kosovo postane nezavisna država i to bez Srba
    Komentar: cilj ne zavis od režima u Beogardu, Kosovo jeste nezavisna država, a srba u njoj ce biti onoliko koliko ga žele za svoju drzavu…

  9. Kosovo e vec nezavisno.
    Sve je izdao i prodao ucenjen covek.
    Zasto nema rumunskog scenario?
    Sta treba još da učini?.
    Pola Srbije je prodao.
    Ajmo Majicu i ostali koji ne izlazite iz Americke ambasade.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.