Treba li subotnjim protestima dodavati nove zahteve?

Ostavite komentar


  1. Da se ne lazemo, dok je Rema ,Pinka i Rts nema nista od izbora.Pod jedan da je pameti protestovati i sto dana za promenu koncepcije javnog servisa.I tu je Zelenovic u pravu .Dok je tako vecinska Srbija nikad nece glasati za lopove šacicu na protestima strane placenike jer im to godinama servira javni servis.Ali razbijanje je vec pocelo na utisku nedelje gde je glavnu ulogu imala Olja. Nisam jos povezao da li je ona vodila HiT TVIT ili utisak nedelje.

  2. Naravno da treba. Svi sto su uzrokovali da narod po ovoj zimi izlazi na ulice jos pritom trpe teror navijaca kriminalaca, moraju da odgovaraju. Jer treba da donose stetne zakone svaki dan pa ako izadje narod nista. Ako prodje-prodje. Nema imuniteta kad se udara na narod.

  3. Normalna polticka Demokratija nepoznaje ulicu,puteve…al tosu Srpska posla ala Marko Kraljevic.
    Tipicni Srbin pojede Bürek sa jogurtom ,al on neshvata sta znaci sortirati otpad,pvc flase,kese,plasticni otpad u svakom Marketing bez kaucije,smeca na sve strane,…nikom od Ekolaga to nesmeta.
    Tipicni Srbin ,voli dase najede prasetine,jagnjetine ,salatatica,pa kolaci,usput koja rakijica da presse pivce i ondak da odmori …naravno zdrav cist vazduh…inace ima da premlati i zenu i decu…,al se neikad nepita odakle to sto pojede i popije dolazi ,jel ekoloski ,jel zdravo proizvedeno…
    I ondak Tipicni Srbin iz svog nestwcnog zivota omah nadje nekog skim bise svadjao,protestovao,lozio…jest da nerazume al on veruje u zabavu…sve ok.
    Za tipicnog Srbina svi su losi al on je dasa sa terase,i ako nema veliko obrazovanje ,on zna daga svi potkradaju ,inace zasto on nema Vilu na Dedinju …
    Mogao bi pisat do sutra …al Srbi ,al Srbi ..Izbori ne Seljacka bunt,nista ona dobrog doneti nece,samo Predizborni Program,politicka kultura i uvazavanje protivnika sa argumentima pokusati jesdnostavan narod za sebe pridobiti…
    Jadni saobracajci…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.