Treba li Vučiću Zorana Mihajlović u novoj vladi? Milivojević: Ako Zorane i Vulina ne bude, biće njihovi foto-roboti

Ostavite komentar


  1. Да надлежне службе Министарства унутрашњих послова спроведе детаљну истрагу о пословању РЕИК,хаваријама,продаји угља,провизијама,разним малверзацијама и предузме мере по закону,извести јавност.

  2. Zorana, ovakva kakva jeste, jeste sposobna ministarka iz redova SNSa, koja može da ublaži haos koji je AV napravio sa svojim postavljenikom Grčićem.
    Skloni li Zoranu, da posadi Anu, onda je najbolje da pakujemo kofere i bežimo kod svoje dece, koja su na vreme napustila Srbiju.

  3. @Bukač
    Najsposobnija?!?!
    Pa kako pripade EPS, gde je Banatski Dvor? Kasne putevi, a i kad se urade, odmah na doradu?!

  4. Vučići nije potrebna ni vlada, a kamoli neka tamo Zorana Mihajlović, ali će ona ipak biti u vladi. To da Vučić odlučuje o ministrima veruju oni koji vole predsednika više nego svoju decu, a ponovni izbor za ministre u vladi Zorane Mihajlović i Dušana Bajatovića biće dokaz.

  5. Јок све лопове треба пустити да се само повуку из владе без икаквих консеквенција.

  6. Zorani nije mesto u Vladi, videli smo je koliko je nesposobna prilikom izgradnje Koridora 10, a postoji i njena objektivna odgovornost za stanje u energetici! Posebno smeta što je ekonomski lobista stranih država!

  7. Сајт министарства за енергетику личи на њену фејс бук страницу… Зорана у овом комплету, Зорана у оном комплету.., а све већ годинама пред колапсом. Какав стручњак, о чему причате ?

  8. Odličan komentar gospodina Milivojevića. Zorana je američki čovek, kao sto je Vulin (i Nenad Popović) ruski, ali je najkompetentnija u bivšoj vladi.
    I ako ne budu u novoj vladi dobiće neko drugo mesto, možda ambasadorsko.

  9. Ministarka je trebala da vodi računa o EPSu koji je u kolapsu a rat u Ukraini dobro im je svima došao da lažu i da se optužuju a niko ne snosi odgovornost za velike propuste na nivou sabotaže. Gospođa se svađa sa raznim ministrima, skeće temu sa
    Svoje odgovornosti.

  10. Nadam se da će svi budući ministri biti pro-američki, da se konačno probudimo iz sna u kome smo 1989.

  11. Vucic – trebalo bi EU da „nam“ izadju u susret a ne da stalno nesto (sto bi rekli sremci) zakeraju
    E kakvi su ti iz Unije,, hoce da udjemo u tu njihovu zajednicu „a nece da se prilagode nasim balkanskim zakonima“.
    Stvarno sramota

  12. Ako Zorana ostane u novoj vladi onda je jasno da Vučić nije izdržao pritisak ambasadora. Džabe smo krečili…..kaže naš narod

  13. Taj NATO isprdak ne treba nikom u Srbiji osim americkom ambasadoru i zapadu.Ako Vulin ne bude u vladi znaci da je Vucicu Hil i drugi ambasadori sastavljali vladu jos ako je tu i doticna gospodjaa.

  14. Neko je napisao da Z. Mihajlović nije mesto u vladi jer je -;nespobna. Ako je sposobnost kriterij za mesto minstra, onda nikome od dosadašnjih i budućih nije mesto u vladi. Jer Vučić bira, od premijera do svih ministara, samo poslušne a ne sposobne. Da se ne zamajavamo.

  15. Zorana je dobila novac od ….. da bi unistila Ugljrnokope kad nam nevalja nas ugalj al valja iz uvoza tako da razumete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.