Protestna okupljanja građana i u drugim gradovima (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Ma naravno botino, zato je sve vise i vise naroda na protestima. Dolazi i vama sendvicarima kraj !

    1. Prvo bude 10, pa 100, pa 1000 i na kraju ceo grad, a kad se desi da je ceo grad na ulicama, onda znači da je tvoj šef u tom trenutku u avionu na letu za Moskvu, naravno sa šiframa za račune na Kajmanskim Ostrvima.

    2. Prvi protest u maloj sredini u kojoj je SNS nenormalno jak, za početak dovoljno. Tiha voda breg roni…

  1. Prilikom večerašnje šetnje bio sam veoma ponosan na svoje Kraljevo. Vidimo se sledeće subote.

  2. A.Vučić bi kao predsednik svih građana, nadmudrio sve političare kada bi dao ostavku na mesto Predsedniak SNS i raspisao parlamentarne izbore , na kojima on ne bi učestvovao, a podržao stranke koje su za obnovu Kraljevine Srbije !!

    1. Zar nisi cuo da se Vucic samoproglasio tj krunisao u kralja i da ga zato rusimo? 1789. je davno prosla u Francuskoj, vreme je vec i mi da imamo gradjansku drzavu…

      1. Kakva glupost. Francuska je nacionalna država a u francuskoj revoluciji se podvlači da „vlast čini nacija a ne monarh“. Samo zemlje sa izmešanim nacijama u sličnim proporcijama treba da budu građanske. Zašto bi to Srbija bila? Daj razlog? Jel’ da se desi kao u BJR Makedoniji – da Šiptari napune zemlju i da postanu ravnopravni. Bez obzira što je Srbija gradila svoju državu vekovima i ljudskim žrtvama. Kad odeš da živiš u Americi ( koje je inače zemlja sa najviše nacija) ne možeš biti ni Srbin ni Hrvat ni Nemac – samo Amerikanac. Po toj logici zašto bi se Nemačka zvala Nemačkom, Italija, Italijom ili Srbija, Srbijom? Ako si ti ustvari podstanar a ne stanar – onda razumem zašto bi voleo da Srbija bude građanska država.

  3. Na zalost po specijlanom ratu na sceni je pokusaj,, efekat leptira,, ali lose odradjeno.

  4. Juce u petak 18.01.bio je protest protivu Vuciceve diktature I u Boru sa vise od 1000 okupljenih. Sledeceg petka 25.01. Bice ih vise. Ni jedan medij nije preneo vest da je u Boru bio protest.Dokaz da je u Boru totalni medijski mrak koji je uveo SNS I Blagoje Spaskovski. Vreme je da se upali svetlo I Bor konacno osvetli.

    1. 1000 ljudi to je oko 20 autobusa…. Pa toliko ni oni nisu skupili na njihovom dobro plaćenim spontanim podrškama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.