Tribina pokreta Oslobođenje: Ostavka Aleksandra Vučića, ili pobuna

Ostavite komentar


  1. Dobro, on ode, a ostanete nam vi. Šta ćete nam? Pa da nešto vredite, skupili biste više od 16 glasova.

  2. Šta posle,pa valjda se zna,prodaja,uništavanje,jednom rečiju propast kao 2000.-2012.kad skinemo Slobu,onda ko šta drpi,tako je to bilo ko nezna.

  3. A koga vi onda predlaže te da dođe na Vučićevo mesto kada ga je narod, velika većina birala. Vi kao lešinari ništa drugo i ne znate nego samo „da smenimo Vučića“ ponavljate istu rečenicu samo da biste sebe exponirali pred čitaocima Danasa ako to uopšte neko čita. Izađite na birališta pa ga smenite a ne na silu da bilo šta radite. Jednom je bio 5.oktobar i šta ste napravili osim što je zemlja opljačkana i mafija pustila korene da ju je teško iskoreniti.

  4. Brzo smo zaboravili na gasovod,autoputeve,otvorene fabrike,oporavak vojske.Sta ste vi uradili iako sam vam svojevremeno dvehiljadite godine dao glas,sekliste topove i tenkove i topili ih u zelezaru.

  5. Sta sve ove kretencine iz Pokreta Oslobodjenje nece lupati…u misju rupu se zavucite….

  6. Što ne nabrojiš neki program.vi čete nekog
    šaka jadi poješćemo vas za doručak

  7. Mladjo, a ko će da smeni Vučića, ti? Hahaha… Pa ti ni potpise ne možeš da skupiš za predsednika kućnog saveta… A tek ustanak… a ti Mladjo, „komandant parade“.

  8. Ne kazem da je Vucic savrsen, ali lepo rekose, gde vam je program, zasto vama da verujemo,da nas izneverite kao i oni petog oktobra sto dosli, osvojite glasove pa cemo videti

  9. Jadni, nadobudni Mlađan, umislio da je sila, pa kao njegov kum izmišlja, spinuje, laže i maže…Leči se,čoveče, od kompleksa veličine.Vas sve zajedno interesuju samo pare, pare i pare…računi na Mauricijusu i drugim off shore destinacijama…Jadno, jadno, jadno…

  10. Sve lesinare koji uzimaju platu Iz drzavnog budzeta samo da bi kuvali strpati u zatvore… lica koja primaju platu od drzave ni u kojem slucaju nebi smela da pozivaju na takve ideje…. smesta u celije…kao sto ljudi kazu detaljan plan sta bi vi uradili pa na izborima uzmete glasove… problem i jeste u tome sto su sve pare od istopljenih tenkova, i rasprodate drzavne imovine vec odavno potrosene pa sada bi reprizu…. mars u fabrike pa radi za 300-500 evra… previse novca drzava placa beskorisnim strankama i udruzenjima…. iskoristite te pare u izgradnju bolnica, drzavnih fabrika, lazne demokratije i kapitalizma su propast…

  11. Srbi su cudan narod..Nisam rekao CUDO OD NARODA, NEGO CUDAN NAROD!!!
    Imali su Tita u prosloj deceniji i svi su mu klicali, a onda su ga ispljuvali. Do pre neku godinu,imali su Slobodana, iza koga je stajalo na milione euforicnih Srba, a onda su ga predali Hagu,popljubali i zaboravili…Sada imaju Vucica iza koga STOJI JEDVA TRECINA, A REALNO CETVRTINA SRBA! On vlada i opstaje samo zahvaljujuci danasnjim okolnostima u Evropi,svetu i tehnoloskim informacijama koje mu pruzaju mogucnost da vara,da servira lazi, obmanjuje,krade,pljacka,falsifikuje stvarnost!
    Iza sebe ima vojsku potuljenih oropaliteta, gde se ta njegova „vecina“ prodaje za sendvic,za 3000 dinara, pojedini za platu od 250 eura, a neki manji broj za deset,dto ili par miliona eura!
    Dovoljno o Srbiji govori ona emisija od pre par dana u Paracinu,gde se jasno vidi neobavestenost naroda, nepismenost i nazadnost !!!
    Ali ne mogu da krivim narod, jer to je delo jednog covekakoji se upravo sluzi tim tehnolodkim ogucnostima .Ali, doticni se vara i zanosi,misleci da sve moze da se sakrije !
    Prljavstine izbijaju na videlo,cure. svskog dana brojne mahinacije, nedela,zlocini, prevare, lazi koje vlad na celu sa doticnim sprovodi..
    Velika vecina cuti, ali se i sprema ! Ceka se varnica, a posle toga zna se sta sledi…
    Ko se od starijih generacija seca ,setice se Milovana Ilica:
    „Sve ima svoj kraj, pa cak i
    Mini maks“. Tako i doticni !

  12. Vucic je za mene OBICAN LOPOV, JER MI JE OTIMAO PENZIJU 4 GODINE..TUZIO SAM DRZAVU,ALI ODLUKU CE DONETI TAMO NEKI POSTENI SUD U EVROPI..
    Hocu da lopov ide na robiju, a robija mora da bude adekvatna otetoj kolicini novca koju je oteo!
    Hocu samo pravdu i nista vise.. Molim da objavite komentar i ako sam doticnog nazvao LOPOV, jer lopov je onaj koji vam otme, a svi okolo mogu to da psvedoce !

  13. Nema tu ostavke.. MAFIJAS MORA U ZATVOR, DA ROBIJA, DA ODROBIJA SVA KRIVICNA DELA KOJA JE POCINIO..
    NJEMU MORA DA SE SUDI .

  14. Ovaj sudija je neka budala koja neradi u sudu , već sudi utakmice mekim niže razrednim klubovima.

  15. Aahh,opozicione stoke! Štabi vi sve uradili dabi na vlast došli? Gazili bi preko mrtvih tela svoga naroda.čekajte izbore,neka se tamo vidi koje za koga.ovo što opozicija radi je grozno,nemože biti: jedno telo a stotina glava,jedna srbija a sto gospodara.

  16. Vi ćete da smenite Vučića?
    Da li se šalite ili šta?
    Smešni ste kao crtani film

  17. Đorđeviću ko si ti da ideš u Rusiju?Zvanično,kao predstavnik,te nazovi,stranke???

  18. Vidi, vidi malog Putina al se naljutio a veliki novinar ga teši. Smešni do bola.

  19. Bolje bi bilo za nas da si ostao kod Putina ali ne trebas mu tamo, vec ovde da dizes revoluciju, kao da su vas malo takvih ovde podslali za poslednjih 150 godina. Predsednik ima afera koje bi trebalo da resava ali kad vidim ko bi zamenio bolje je da I sa njima vlada umesto takvih.

  20. Jedini program Koji spasava coveka na planeti je plan da se bioloska masina zvana covek popravi.Onda nam nece trebati vojska,policija,zatvori,glomazni,korumpirani,pravosudni sistem,fabrike oruzja,gramzivi bolesni politicari.Kad se popravi ljudski um sve ce biti u harmoniji.Za to su nam potrebni pravi duhovni ucitelji(mehanicari)Koji su vec popravljeni.

  21. Boli nekog ćoše da se buni na njivi za tebe u Beogradu na Vodi…daj nešto novo, taj film sa pobunom smo gledali…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.