Trifunović: Ispred Skupštine traje „čist građanski protest“

Ostavite komentar


  1. Zar ovaj covek nije podneo ostavku?Zar se u to ne radi ako na izborima stranka koju predvodis dobije nesto vise od 1%?

  2. Ovo je sve samo nije gradjanski protest. Veliki je problem sto je Djilas ovo organizovao a prodaje pricu kako su ovo spontana okupljanja gradjana.

    1. Lela, blago tebi. Bolje da si zlonamerna, jer to bi znacilo da razumes sve ovo sto se desava, ali neces da priznas. To bi bio dokaz tvoje inteligencije, ali losih namera. Ipak, cini mi se da nisi zlonamerna, vec prosto nista ne razumes. Tako da… bice da je problem sa inteligencijom, a ne sa namerama.

      1. Andrija, a šta će Djilas, Boško, ovaj udareni u glavu, Sergej, Lutovac, Marinka… i ostali tu, ako je to gradjanski protest? Da i to upropaste? Biće pre da ti imaš problem sa inteligencijom, a ne Lela.

          1. A ne… Simeune, oni su božanska bića, samo što ih „glupi“ narod prezire.

  3. Isti oni ljudi koji su se sa bakljama peli na krovove naših zgrada, prekjuče su divljali Beogradom. Vlast je pustila duha iz boce, pa se sad kobajagi čudi tolikom vandalizmu i obećava da će to rešiti, čim bude prebila demonstrante. Lažima i licemerju vladajućih bambalića nikad kraja. Jedno ipak očito: ne krasi ih baš blistava inteligencija.

  4. Sa takvim kompromitovanim likovima kao što su Djilas, Trifunović i mnogi drugi, protesti su unapred osudjeni na neuspeh.Srbiji je potrebna prava, neukaljana i i iskrena opozicija.

  5. Ma, tukli su ih njihovi, da bi ispali žrtve represije režima, i da bi politički profitirali od toga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.