Trifunović na protestu: Vučiću, koliko glava treba da se razbije? (VIDEO, FOTO)

Održan protest "Stop krvavim košuljama" u Beogradu

Ostavite komentar


    1. To uopste nije malo ljudi.Podrska i sledeci put mozete i na mene da racunate.Da nas bude bar duplo vise

    2. Ha,ha,ha… a juce botovi rekli da nece biti ni 200. Sacica slucajnih prolaznika kao sto je Sloba govorio. A sada odjednom 5000 sto znaci da ih ima bar duplo. Naravno da ledi, botino. Vucica nigde nema, zakljucao se negde i ceka da ovo prodje.

    3. Dino, Vi verovatno da ne znate ni do 5 da brojete, samo do dva , jer toliko dobijete, dva =1 sendvic+ 1 sok=2; pa da, i nije neka masa….

    1. A ko je rekao da skup nije politicki? Nemoj prvo da izmislis nesto pa onda da lazes o tome. Izgleda priglupo …

    1. Pa jeste sunce , nase, ali nema nikakvih autobusa sa oznakama gradova iz juzne Srbije. I niko ne nosi sendvic kesicu…

          1. Jedno je sigurno da vecina naroda niti zeli niti moze da dozvoli ponovo povratak otpisanih. To sto se Bosko Buha nasao medju njima samo govori koliko blata i mulja vuce oko sebe. Nista nece uraditi sa njima jel narod u Srbiji tera inat i nece na izborima dobiti vecinu uprkos ovim brojem pristalih na skupove proteste i setnje. To nije merilo dobijanja izbora. Imao je i Vuk Draskovic na martovskim demonstracijama ogromne mase pa nije dobijao izbore. Ovde jos uvek u Srbiji ima ogroman broj pristalica sadasnjeg rezima medju penzionerima i onih zaposlenih u javnom sektoru koji se boje sta bi bilo kad bi bilo da ne izgube svoj polozaj. Sve politicke frakcije u Srbiji po navici na Balkanski sindrom utemeljenog i usadjenog Komunistickog oblika vladavine i sistema nece menjati politicku sliku bilo ko da dodje na vlast sve dok se nesto drasticno ne desi u Srbiji te tako krenemo u istinski Evropski model upravljanja na dobrobit gradjana a ne na dobrobit bogacenja samo politickih hijena i lesinara. Svi lazu i obecavaju a svedoci smo tragicnih godina zivota u ekonomskim krizama. Slusamo godinama iste bajke istu demagogiju a oni sve bogatiji i bogatiji. Uzmite samo u obzir status politickih figura bilo koga iz politickog miljea od 1990 pa do dana danasnjeg i nadjite mi ijednog politickog junaka koji nije dobro ili bas bas srednje bogat. Razlika izmedju radnika i politickih smradova je nenormalna. zato mislim da su i ovi protesti iste kategorije uprkos sto smo svesni da je situacija grozna i teska svima ali na ovim nosiocima protesta nece stati patnja naroda na zalost.

      1. P.S. Sendviči i flsšica vode du u bunkeru sutobusa. Deliće se posle mitinga u povratku.

        1. Wow, izbrojio si citavih 12 buseva, bravo za tebe botino. Sledeci put kad bude negde miting SNS izbroji i njihove buseve pa dodji ovde da uporedimo, ok?

      2. Off topic.. Zanimljivo no je ovo sa južnom srbijom. Zadnji put kad sam čitao, najdisciplinovaniji botovi bili su iz vojvodine. Ne razumem gađenje. Ti imaš svoj svet i okruženje koje ima pravo da nešto kaže, a ostali su plebs

    2. Za Vanju sendvič i sok i dosta ti je. Nema autobusa iz Ivanjice, Arilja, Pazuove, Mladenovca, Lazarevca, Obrenovca itd. Pa da nemate sendviče i autobuse ne bi vas bilo ni sto. Vaš je predsednik govorio na granici Karlovac-Karlobag-Virovitica „Sto za jednog“ a onda se bivši radikal setio da je magarac i postao uvaženi predavač za malo više sendviča. To ste vi prodali biste sve za sendvič i sok.

  1. Bravo ! Mladi su se pokrenuli.Dosta je bilo keramicara, pecenjara, konduktera, laznih doktora i plagijatora.Vratimo Srbiju intelektualnoj eliti, jer ona to jeste.

    1. A jeli….elita………kako su elita ..po mestu stanovanja po pameti sigurno nisu…

      1. Po svemu. Ti elita nikada biti nećeš, jer izgleda još nisi savladao pravopis. „Je li“ se po pravopisu piše odvojeno.

    2. Na žalost, baš mladih nije bilo sinoć u prepoznatljivom broju. Ko je bio može to da potvrdi. Što se protesta tiče, samo se 5. Oktobar dogodio zbog katastrofalne vlasti, sve ostalo bilo je zbog bahatog članstva na lokalu i institucijama čiji su postupci gomilali nezadovoljstvo. Ako se kod ovih nešto drastično ne promeni, …

  2. Masa je promenjliva kategorija. Na primer i u Parizu 8000 protestanata je napravilo dar mar i sada su veliki neredi na Sanzalizeu, a oni se nadaju da ce jos veceras svrstiti sa Makronovom vlascu.A i ako ne zbace makrona oborice sigurno vladu E.Filipa.
    Neka ih u Beogradu ima upola manje, kad bi bili malo hrabriji ne bi se vlast sprdala tako sa narodnim nezadovoljstvom, zbog loseg zivota, niskih zarada, i uopste socijalne neravnoteze izazvane odsustvom pravne drzave.

  3. Neka je 10 hiljada ljudi kao što kaže Vice, u Beogradu koji ima oko 1,7 mil stanovnika to je manje od 1% ukupne populacije. Najvažnijeje da je sve proteklo bez incidenta.

    1. Ha,ha,ha… sta si ti ocekivao milion ljudi. SNS ne bi mogao da skupi ni 100 coveka ako im ne da sendvice ili ih ne dovede kolektivko busevima kao ovce.

    2. Kad Vučko Silni ili neko od njegovih (vaših) svečano otvara poljski WC, neasfaltiran parking ili semafor u boji, skupi se mnogo više ljudi. Samoinicijativno

  4. E upravo me ovo smara… Ne volim AV-a i njegovu banditsku kamarilu, ali ljudi, ova parola „Stop krvavim kosuljama“, je upravo ono sto me je nateralo da ne dodjem na taj skup. Koliko decenija nas jasu jedni te isti, a onda treba da skocim kada Borko dobije batine, koji je isto tako trosio drzavni novac u prethodnoj vladi? Ponavljam, mislim da je AV najvece zlo do sada, ali dajte bre, nije li nesposobnost prethodne vlasti rezultirala dolaskom AV-a? Niko od vas nema pravu podrsku naroda. AV nije elita, ali nije ni Borko. Briga me za Borka… sta je sa mojim roditeljima penzionerima, prijateljima doktorima, koji iako dodju do posla, zar da rade za 40 hiljada dniara? Sta cemo sa tim krvavim kosuljama? Ne zasmejavajte me…

      1. Pa ti onda sedi kuci i preziri sve. Ja imam 67 godina i setala sam i pevala. Oko mene mladi, oenzosi kao ja ali sve fini svet. Setam za svoju cerku i svoje unuce i ne cepam dlaku ma cetvoro. Treba ovo zlo zgaziti inace nas nece biti

        1. Bravo Ruzice, moram priznati ova danasnja generacija su kukavice, pogotovo muski svet. Ako zene ne spasu srbiju, od muskaraca nema nista.

      2. Pričate i Borko trošio naše pare, pa evo vam jedna informacija grad Beograd svojim opštinarima ( službenicima i opštinama/ daje svakom zaposlenom po 418oo, oo din . A koliko su plaćeni lekari i profesori i nema 13 plate.

    1. Cezare, a ti onda sedi kuci i cekaj da se desi cudo, ili da neko drugi odradi posao za tebe… Upravo taj gubitnicki mentalitet daje snagu pokvarenim politicarima da vam kradu zivote… Umesto da ih menjate na 3 meseca ako treba, vi sedite kuci i kenjkate kako su svi isti….

      1. je li? A za koga da ih menjam? Za one koju su bili pre njih? Koji su tako dobro ocistili Srbiju od AV-a i ostalih radikala? Sta ce biti kada oni dobiju izbore? Oh, pa posle 4 godine kada ovi budu gori od njih SNS-a, onda ce Vucko da bude opozicija i tako u krug? Ne, izvinite, cuvam svoje noge, kada dodje PRAVA opozicija, a ne ova salonska koja je u talu sa AV-om.

        1. Gospodine Cezar, ako cekate da se pojave neka nova lica postenih politicara na srpskoj politickoj sceni, zapitajte se da li ta nova lica imaju danas ikakvih uslova da se cuju i posteno takmice za narodne glasove i podrsku? Znaci cuvate noge uzalud, cudo se nece desiti dok se svi ne angazuju, i kao sto rekoh, manjajte politicare na 3 meseca, do ti koje birate ne vide da sa narodom nema sale, da srpski narod nije inertna zagljupljena nesposobna masa kenjkavih usedelica.

        2. Dok vi čekate da s neba siđe neko, ko vam se sviđa, primitivni i pohlepni će pojesti i nebo i zemlju. Ovde već nema mesta za pristojne ljude, PRAVI uveliko odlaze.Možda da se, ipak, potrudite.

        3. Ti sine, nisi bolje ni zaslužio. Dok budeš čekao neke nove, bolje, neiskvarene, proći će ti život. A možda si baš TI taj novi, bolji, samo nemaš hrabrosti da izađeš i pokažeš šta umeš.

      2. A koji smo to mi? Izvinite, nisam video politicara u Srbiji da nije pokvaren. Uveren sam da su tako i SNS biraci razmisljali 2012. godine 😉 Izaci cu na ulice, kada se parola „Krvave Kosulje“ budu odnosile na sve nas, a ne neke tamo politicare, koji su opet doprineli da OVI dodju na vlast, svojom „pametnom“ politikom.

        1. cekati postenog politicare je besmisleno jer takav ne postoju nigde na svetu. Jos su Stari Grci rekli da politika nije za postenog coveka. Kad se to prihavti onda je lako promeniti sadasnju vlast i svaku buducu. God bless France existe !!!

        2. Pa termin „Krvave kosulje“ se i odnosi na sve – na svakog od nas ko digne glas.
          Treba menjati dok se „ne izbistri“, dok ne shvate da su tu zbog gradjana, a ne zbog svog bogacenja.

        3. Cezare[vise si kavez nego Chavez] Pa procitaj Program opozicije ,nigde ne pise da protestuju da bi dosli na vlast.Nego da se formira vlast strucnjaka t.j.Prelazna vlast do k stucmjaci ne stvore uslove za fer izbore odnosno dok ne promene ovaj nakaradni sistem jos od 1945.Gde svako ko je na vlast smatra da je njegova drzava,bogatstvo,[Tito je imao 26 vilai,jos toliko zena,raspolagao je zeleznicom,avonima,Sto i danas nista se nije promenilo .Osim sto vise nije 600.000.nasih radnika u Nemacku nego mnogo vise.Da bi Srbi bili dobri i diciplinovani ,moraju imati i dobar sistem kako u NEMACKU

    2. Cezar Chavez
      Исто мислим као Ви. Нико не помиње ову ужасну државу, законе, судство, политичкии све друге системе, важно је да су ударили Борка. То може да буде једна од ствари, али – никако најважнија, јер испада да немају идеја, и да може више грађана да покрене обичан маркетиншки трик (сетимо се Само јако, ЉУбиша Прелетачевић), него цела ова генерација опозиоционих политичара заједно.
      И, зашто су једној странци (ДСС) већ на почетку претпоставили једну глумицу (Карановић)? Зашто им је главни транспарент латиничан?
      Неће ме видети ови. О СНС све најгоре, о лудаку који изиграва председника исто тако, али – ови нису бољи.

      1. Jedini spas za ovu zemlju je da se promeni politicki sistem u potpunosti. Ova zemlja je zatrovana politicarima. Zabraniti da politicari budu clanovi upravnih odbora velikih kompanija. Na mesta upravljanja dovesti profesionalce koji znaju kako se radi a ne da tamo sede nesposobni poltroni koji ne znaju posao.
        Onoga momenta kada pola nacije nema pojma ko je ministar vojske ili bilo cega tek onda ce narodu biti bolje. Na zalost to u Srbiji nikad jece biti. A najsmesnije mi je da se vode pregovori o pristupu EU. Pa koga ce oni da prime ovakve? Pa razbucali bi EU nasi politicqri za pet godina!

    3. Logika ti nije jaca strana. Kazes AV je najvece zlo pa onda pominjes proslu vlast. Ako je najvece zlo nema ali, nema dalje.

  5. Civilizovani građani su još jednom pokazali da mogu dostojanstveno da izraze svoj bunt. Mi NISMO strani niti Haradinajevi plaćenici. MI SMO VAŠA DECA!
    Opozicijo, nastavi da se boriš za budućnost svih nas!!!

  6. Sima Spasić sam protiv više hiljada demonstranata? Da li stvarno verujete u to što ste napisali? Upravo sada sam pojeo sendvič i popio jogurt za razliku od glumaca kojima je na račune leglo nešto malo evra.

  7. Protest treba početi ujutru i blokirati saobraćaj da ceo Srpski narod vidi o čemu se se radi, jer je do medija teško doći. Mnogima neće odgovarati guzva ali u pitanju je budućnost Srbije.

  8. Uverenost da će se vladati doveka je opasna. I Hitler je pao. Vreme je na našoj strani. Vučiću, svaki sekund koji otkuca, sve si bliži kraju. Kakav će ti kraj biti – od tebe zavisi.

  9. Ajmo svi da napišemo ono što najviše zameramo vučiću i naprednjačkom režimu,a bilo bi dobro da se na narednim protestima neke od tih naših ideja,tj. stvari koje mu zameramo i dobro ih pamtimo nađu na transparentima.
    Evo šta mu ja nikada neću oprostiti i zaboraviti,a vi nastavite i dopunite me : to što je prvi u posleratnoj Evropi oživeo nacističku parolu „100 za jednog“; to što se napio od sreće slaveći ubistva Slavka Ćuruvije i Zorana Đinđića (po sopstvenom priznanju); činjenicu da se kao miloševićev ministar propagande uselio u novi stan dok je nas i našu decu gurao pod NATO bombe; aferu „helikopter“ i to što „ne da gašića i lončara“ ; aferu „Savamala“,fantome, kompletne idiote i smrt čuvara; 24 stana i bugarskog grafologa,kao i brojne ostale zataškane afere sadašnjeg ministra finansija; brutalno gušenje medija,progon,vređanje i oduzimanje prava na rad slobodnim,objektivnim i nezavisnim novinarima,prebijanje neistomišljenika i političkih oponenata; kriminalni privatni projekat BG na vodi;banditsko otimanje penzija i umanjivanje plata ; krađu i kupovinu glasova,pretnje,ucene i brojne druge mahinacije i neregularnosti prilikom svih izbornih procesa; tajni ugovori za aerodrom Nikola Tesla,BG na vodi, Air Srbija,Fiat,Željezaru Smederevo,PKB,RTB Bor, i mnoge druge kojima krije beskrupulozne pljačke građana i države; vulinovu lažnu „tetku iz Kanade“; bratovu „ukradenu i falsifikovanu“ ličnu kartu; divlji hotel na Pančićevom vrhu; zaštitu osvedočenih i osuđivanih kriminalaca poput radojičića,veselinovića,zelje i mnogih drugih, koje je stavio u prve borbene redove svojih sns jurišnika; protivustavno,netransparentno,samovoljno,diletantsko i izuzetno štetno vođenje pregovora o statusu Kosova i Metohije; perfidno pravdanje smrti radnika na gradilištu BG na vodi neverovatno stupidnom laži kako u SAD-u na svakih 10 sekundi gine perač prozora ;neću mu zaboraviti martinovića,rističevića,gojkovićku i ostalu drsku, nevaspitanu i agresivnu bulumentu u Skupštini Srbije; takođe ni marića,sarapu,mitrovića,bujoševića,vućićevića i ostale podrepaše koji će ući u enciklopedije propasti novinarske profesije i postati definicije najbednijeg beščašća ; preko glave mi je vučićeve odvratne patetike,uzdisanja,“visokoumnog“ nameštanja naočara kažiprstom,prepodobnog sklapanja prstiju,pućenja usana,nameštenog „vizionarskog pogleda u daljinu“ ,lažnih najava i nikad ostvarenih obećanja,cinizma,dvoličnosti,podlosti i podmuklosti,najprimitivnijeg neargumentovanog omalovažavanja,blaćenja,vređanja, kriminilazovanja i etiketiranja drugih ljudi (takva besomučna i podmukla propaganda se u slučaju Olivera Ivanovića završila na najgori mogući način),neću mu zaboraviti ni sramne i bedne botove-sendvičare ; ni basnoslovno skupe fontane,jarbole,jelke i novogodišnje rasvete dok decu lečimo SMS porukama; posebno mu neću zaboraviti našu najbolju decu koju je svojom nakaradnim politikom oterao u neke druge bolje i uređenje zemlje,…,itd.,itd.,itd… Nema kraja nepočinstvima aleksandra vučića,“najboljeg učenika“ osuđenog ratnog zločinca vojislava šešelja. Kako lepe sreće da se ta dva tragična i opskurna lika nikad nisu ni pojavila na srpskoj političkoj sceni. Siguran sam da bismo danas bili daleko bolje,bogatije,uređenije,moralnije,poštenije,kulturnije,humanije i srećnije društvo.

    1. Svaka ti je na mestu.Ne postoji sendvic koji moze ovo negirati ali,nedostatak morala je izgleda vrlo prisutan u nasem drustvu.Lako cemo ovo sve zaboraviti za neku ipak sitnu korist.

      1. Izadji ,glasaj, usput povedi rodbinu, komsije, prijatelje, edukuj ih, pokazi na sve lose sto su nam uradili u proslednjih 6 g.

    2. @100 za jednog, nema sta se ne moze zamjeriti Vucicu. Medjutim ja vise zamjeram narodu, nama obicnim ljudima i gradjanima, studentima, penzionerima, jednostavno svima….
      Hajd ni po jada sto nas je namagarcio onaj iz Crnogorskih gudura nego sto dozvolismo ovom iz Bosanskih prasuma da i on koji je radio sa Gudurasem dodje ponovo za vajnog predsednika.
      Dakle nije su problem Gudurasi, Prasumasi i Botovi nego je problem narod koji ih dovodi na vlast, glasa za njih i botuje za njih, mediji i stampa koji rade za njih. Od Gudurasa, Prasumasa i Botova prave nacionalne heroje a ustvari to su nacionalne kukavice i najopasnija zarazna bolest koja vlada Srbijom.
      Kakva je to drzava u kojoj i dalje vladaju Seselji i Seseljici, Vucici i Vucici, Botovi i Botici za koje dobro znamo sta su uradili od Srbije i naroda u njoj, sta su uradili u susjednim drzavama.
      Oni su nikakvi to znamo, samo moramo jos reci kakvi smo mi i ko smo mi, jesmo li bolji od njih……

    3. Kao mlada službenica učestvovala sam na protestima protiv tadašnjih režima počev od 9.marta, pa sve do današnjih dana. Ceo život mi je prošao u čekanju tih boljih dana gdje će se vrednovati rad, znanje, trud, ali posle 38 godina rada u javnoj službi sa fakultetskom diplomom u penziji sam sa jedva 40.000 dinara. Šta posle svega reći, prodaje nam život uzalud, mogu samo mladjim generacijama da poručim da život je samo jedan i brzo prolazi i da moraju naći načina da se oslobode ove odvrstne, laž ljive, licemjerne vlasti na čelu sa čovjekom kome je očigledno mesto i posebnoj zdravstvenoj ustanovi. Ne dozvolite da vam vaše najlepse godine pojedu skakavci.

  10. Glumci, kosarkasi… To li je neko pozorstance koje je krenulo da pika kosarku, sta li? Cak ni zahteve nisu formulisali. To sto su napisali je budalasto. Sve onda govori da je po sredi ocaj ucesnika minule burazerske privatizacije koji su sve pare potrosili na skupe nekretnine a bez para iz drzavne kese ne mogu da placaju odrzavanje.

  11. Dobri ljudi! Da li vi imate oci i usi da vidite i cujete?Da li vidite kako se rastace i unistava Srbija?Zasto sedite i cutite??Veliko zlo zadesilo je ovaj napaceni srpski narod, i sada posle Milosevica tiranina, dosli su mladei lopovi zeljni paraq, a ove nasledili preobuceni radikali koji rade sta hoce, kradu, lazu,. zare pale.Srbiju je zadesila katarstrofa, mrak, bezakonje, tortura, lopovluk, bezaklonje, bescast, fingiranje institucija, sminkerke dame koje se lickaju i pojavljuiju na TV ekranima a ministarstva im zrvje prazna, tajne sluzb3e sa kriminacima teririsu obican narod, huskaju jedni na druge. Otimacina naoivnih, beskrupuloznost, koruimpitrana i sildzijska policija, slepo i nemo sudstvo i tuzioci koji trebaju da rade svoj posao a pojavljiju se svake tri godine sa brosevimauna grudima i paradiraju kao lazne velicine.Rijaliti soovi unistavaju Srbiju.Narod izumire, Srbija se urusava unutra,Ogromne pljacke i demonstracije sile.Na silu mora se sila.Ne dozvoliti da se ikom vise razbije ijedna glava.Ako je razbiju razbijacermo i mi njihove.Ovo je nova Cukur cesma i nasilju se mora stati za vrat.Narode probudi se i ne boj se!!

  12. Sinoć je bilo oko 15k ljudi što je danas (po kiši) kao 50k devedesetih. Svaka čast svima koji su bili tamo. Sledeći protest dolazim i ja, da se malo prisetimo devedesetih. Ista ekipa na ulici ista ekipa na vlasti, pa da podučimo današnje klince kako se bori protiv diktature.

  13. Ajd sledeci put na caj i topli sendvic negde,da potrosite koji dinar. Bar neka korist da se vidi od vas setaca.

  14. Ako ste toliko u pravu, ako govorite istinu, ako ste na pravoj strani, zasto bagro botovska onda krijes ime! Cega li se stidite? Svog imena i prezimena?! Ili onoga sto govorite?! Ili onoga za koga pisete i govorite?! Jadni ste i bedni tako sakriveni u mraku! Bas jadni!

  15. Samo mržnja u komentarima. Takvo stanje i imamo u zemlji. Sve je već ranije vidjeno samo su uloge zamenjene. Nedostaje stiropor..

  16. Zar još niste shvatili da dobija i dobijaće sve naredne izbore,zahvaljujući – softveru!-Tako su i Nemci prljavu dizel tehnologiju proglasili za ekološki čistu!!!-Opasuljite se!

  17. Nije ovo Francuska!-U Srbiji ljudi nemaju pare ni za leba,akamoli za Žute prsluke!

  18. A zasto da ne bude i politicki skup, je li to mozda zabranjeno? Da li samo SNS ima pravo na politicki skup? Botovi, gotovi ste, buaaaa!

  19. Hm. Do sada su dosovski burazeri po mnogo toplijem vremenu rado oko vrata vezivali salove u onaj ‘pariski cvor’ svaki put kad bi se javno pojavljivali. Sad su po hladnom vremenu bez salova a razdrljenih (kosulja) pred kamere izasli. Da li je to bas zbog novog narativa oko kosulje pitanje je na koje bi morao da odgovori svaki politicki analiticar koji drzi do sebe. A vidimo ovde koliko ih je…

  20. Zanimljivo je da svako ko ima suprotno mišljenje od većine komenatara na ovom portalu je – bot,botina,sendvičar. Imate li neki drugi argument, činjenicu, ovo je kao automatska govornica…

    1. (ro)bot je osoba koja nema svoju ličnost, ne reaguje na činjenice i argumente nego samo na impulse sendvičodavca

  21. Je’l taj ‘Spasic sa Kosova’, uzeo dan slobodno iz haradinajeve ‘SNS Liste’, da dodje u Beograd i provocira srpsku opoziciju, umesto da dole rusi siptarsku Vladu koja u dogovoru sa Vucicem pravi siptarsku armiju i uvodi poreze Srbiji?!

  22. Kako bre mozete da podrzavate SNs, osvrnite se oko sebe malo pogledajte šta nam rade i vaša budućnost je u pitanju. Znam da ni ostali nisu bolji ali ovo ludilo u zemlji mora stati nekako i to brzo!

  23. Svaka cast novinaru, ne ostrascen i sasvim objektivan tekst koji ne naginje niti ka opoziciji niti ka vlasti.

  24. simo spasić je opet pljunuo pa srpskim žrtvama na kosovu. lep primer koliko je vođi uopšte stalo da naroda dole kada na ovakav način zloupotrebljava te žrtve i koristi ovog glumca da se sakriven iza žrtava u stvari bori protiv opozicije. čuj smeta mu opozicija a njegov idol av u koaliciji sa haradinajom, klasičan vučićev trol (koji pride i liči na trola) : )

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.