Trifunović ne razmatra opciju da podigne tužbu protiv Čanka

Predsednik LSV tvrdi da je došao u prostorije PSG kako bi se suočio sa liderom pokreta

Ostavite komentar


    1. Draga Majo, baš si srpkinja! Istinu ne podnosiš.

    2. znaci, Majo….glumac treba da bude „simpatican“: i to je dovoljno!
      Neke „jace“ teme da ostavi nekom drugom?

  1. Oni se izgleda vode onim da je svaka,pa i losa reklama-dobra reklama!!!

    1. Botovi pa cirkus vaseg bunkera u Srbiji je neviđen do sada u Evropi. Škart se bavi politikom u celom svetu u poslednjih 20-30 godina ali u poslednjih 5-6 godina dostignut je vrhunac, a u Srbiji najviše. Pritajeni đojleni i otvorene ženoložnice upravljaju Srbijom u dilu sa kriminalnom šljamom i enormno se bogate a vizuelno i moralno predstavljaju ljudski škart. Normalni ljudi ćute i trpe ovo ludilo ali svemu dođe kraj…

  2. A mozda je Canak dosao da se pridruzi protestima, kako bi ga primili, a njegov stap je prilicno opasan kada se sa njime cuvaju stada.

  3. Trifunoviću, mani se ćorava posla i drži se glume. Postao si gori od Šešelja u njegovo vreme. Loš si čovek, brate.

    1. Uplasili su se Sergeja,jer je pokazao iskrenost,hrabrost i harizmu da probudi mase.

  4. Da bi nekoga tuzio za nesto, onda ti moras da budes cist i posten. Sto u ovom slucaju nije.

  5. Savet Trifunovicu: ne tlaci slobodno vreme, svaki sekund iskoristi na citanje ovakvih komentara? Komentari.su sazeti, duhoviti, inteligenti i ono sto je najvaznije neverovatno glupi i istog kalupa i iz iste primitivne kuhinje???

  6. Stvarno mi bre nije jasno ko se lozi na ovog Sergeja? Sta kao, bas je blesav i zanimljiv? Pa omladino bre, ugledajte se na ljude a ne na polusvet cija su usta puna g… , uvreda i omalovazavanja citave nacije. Ima li iko na ovome svetu za koga Srgej ima reci hvale, evo bas me zanima? On se rodio da vice, mrzi i zavidi.

  7. najviše pogodi istina kad vam je neko kaže. zato čanak tako reaguje. ja bi se pripazio na sergejevom mestu jer čanak je sklon da plati da se prebije neko ko mu se zameri.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.