Trifunović: Ne zanima me previše reagovanje u opoziciji na odluku PSG da izađe na izbore

Ostavite komentar


  1. Na Vracaru psg sa tadicem…mozda ce opet i sa sps-sve po potrebi! Fuj!

  2. Bahati i nekulturni Trifunović je ucenjeni pripadnik Službe koji daje legitimitet mafijašima na vlasti da nas ugnjeravaju još jedan mandat. Protiv hiligana i mafije se ne može glasačkim listićima jer oni kradu na izborima i to je svima jasno.

  3. Svako u Srbiji ima pravo na svoje mišljenje i tu ne treba vršiti nikakav pritisak na bilo koga da ga promeni.

    1. Netacno, mi smo zemlja u kojoj ljudi najmanje imaju svoje misljenje..

  4. Uvideo i Sergej da nema nikakve koristi od bojkota izbora, samo štete, a i dobro je uveriti se koliko građani podržavaju njegove ideje.

  5. Ovaj Sergej bolje da je ostao u branši za koju se školovao nego da glumi nekog političara.

  6. Na izborima se odmeravaju političke snage. Sergej će dobiti tačan uvid koliku podršku birača ima.

    1. Nisu ti se priključili ostali SNS botovi. Ovako sama zvučiš zalutalo,

  7. Godinama se jedna ista opozicija bori da dođe na vlast ne da bi nešto promenili kako kažu već da bi imali vlast jer je to jedino što ih zanima ali im ne nikako to ne ide pa neka se zapitaju zašto

  8. Sergej je dovoljno zreo da zna, sta, kako i zasto radi. I ne treba da ga interesuje reakcija drugih. Oni rade…za sebe.

    1. Kako molim te? Pa prvi je potpisnik sporazuma sa narodom za bojkot! Znaci prevario je narod u prvoj izbornoj kampanji u kojoj ucestvuje ?

  9. Sergej, toliko si se ukanalio. Meni nije jasno i mnogima, kako si planirao da se posle izbora vratis na scenu. Ni jedna televizija te nece hteti primiti, pozoriste. Sigurno nemas posla, pa si se okrenulo politici.

  10. Svima je odavno jasno da tebe malo šta zanima u Srbiji, osim fotelje.

  11. U suštini ni gradjane nešto posebno ne interesuje što PSG izlazi na izbore.

  12. Nedavno su iz lokalnog odbora SNS zvali mog dedu , da pitaju da li podrzava rad SNS I Vucica. Medjutim, problem predstavlja to sto je deda preminuo pre nesto vise od godinu dana, ali i dok je bio ziv nije podrzavao ovu vlast, pripadao je onoj manjoj grupi od 10-15% penzionera koji su protiv vlasti. Nekako se bojim da ipak posthumno ne ‘glasa’ za SNS. Zato ne razumem Sergeja, sta misli da postigne ucescem na tim i takvim izborima.

  13. Segrej se nada poslaničkoj funkciji i plati jer je u svetu glume propao.

  14. Dosta si izmisljao scenarija Sergej, kad to radis za neku ulogu onda je zanimljivo, ali us stvarnom zivotu nema vise smisla.

  15. Vec nam je odavno jasno da Sergeja ne zanima nista drugo do njegov dzep.

  16. Olivere, crni Olivere. Šta nam uradi nesrećo jedna, pa se sada i ovaj kandiduje?!

    1. A ne, gresis, preci ce oni cenzus pa makar im Vucic poklonio… fa(r)sada mora biti kompletna.

  17. Pa potpisao si sporazum sa narodom o bojkotu izbora i ujedinjenu opozicije, kako sad jedino ti izlazis na izbore? Ko ti je stao na zulj od kolega u opozciji?

  18. Sad ga pljujete samo tako. Do juce je bio dobar, kulturan. Sad je nekulturan, propali glumac.
    Šteta samo sto ne vidite da su i ostali iz te nazovi opozicije isti.
    Nema spasa dok ih sve ne očistite i smestite tamo i gde im je mesto, u blato.
    Samo mladi, sposobni, novi likovi mogu nesto za koju godinu da urade.
    Slepci jedni!

  19. Znači, ne zanima ga preterano ni mišljenje naroda koji želi da predstavlja u parlametnu. Sam sebe nastavlja da pokopava, ne treba mu protivnik.

  20. Ako ti je cilj par poslaničkih plata i dva-tri mesta u UO , onda si promašio mnogo, … možda i ceo život !!??

  21. Upadali su sa bakljama bez obzira sta opozicija sad ima vise poslanika nego sto PSG ima clanova. Lepo rece onaj iz Narodne stranke, ovo je covek koji ne ume da vlada sam sa sobom.. nije se moglo bolje ni ocekivati. Sergej, uoci da ti pogledam rekao bi ti on sto znas u dusi: dajes legitimitet Vucicevim sprdnji od izbora i za naredni ciklus napredne vlast. Kako li se samo setio da pitas za medjunarodne posmatraca dan nakon sto si „prelomio“ da izadjes na izbore. Idi bre, suplja prica.

  22. Dok bude pogrešnih dijanoza (PSG) taj će sistem trajati….
    To se zove „zatvoren“ društvo. Sve zemlje ralsocijalizma su iskoristile pad zida u Berlinu 1989. da se oslobode „zatvorenog“ društva da naprave prve korake ka „otvorenom“ društvu, to se nije dogodilo u Srbij (1989.-2020). Nije SNS pao sa Marsa… kao i sve u našem kobojagi višestranačju kreirao je naš ŠTAZI. Mi smo u istoj poziciji kao i 1990, da li ćemo ovoga puta napraviti prvi korak ka otvorenom društvu ili ćemo kao i 1990 krenuti u neki novi rat?

  23. Trifunović gleda svoja posla… ipak je on glumac po profesiji za razliku od ostalih „lidera“ opozicije

  24. Prevrtljivci. Na odluku je uticalo to da se nekolicina vas dokopa poslanicke plate, a ovamo zavaravate ljude nekim kao stavovima koji su cas ovakvi cas onakvi.

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 8

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.