Tužilaštvo Kosova: Dokument o svedočenju Rade Trajković nije original

Ostavite komentar


    1. Svi Vi koji verujere „Kosovskim“ vlastima hitno na lobotomiju….Lepo je davno napisao Arcibald Rajs …srbi su neprijatelji sami sebi…

  1. Možda svedočenje gospođe Trajković nije bilo predsudno o produženju pritvora ovoj dvojici Srba, ali je pridonelo.

  2. Slucaj je bas intrigantan, i treba ga dobro ispitati, ovo trenutno stanje da nema pocinioca je suludo. Oliveru neka je laka zemlja.

  3. Sad mi je lakše, ako kaže tužilaštvo sa Kosova i Metohije ( ne mogu kao Danas napisati samo Kosovo) onda je to ISTINA. Takvu vijest objaviti bez komentara ustvari je podržavati kriminalnu političku skupinu iz Prištine.

    1. Zato se to i zove u novinarstvu: vest. Suviše ste se navikli na drugačije novinarstvo.

  4. S jedne strane, predsednik Vučić nema rešenje za Kosovo, samo se vrti u krug. Nudio je neku neobrazloženu priču o razgraničenju, verovatno da dobije u vremenu ali to nije prošlo kod ostalih aktera. Pokušao je da sedi na dve stolice (i zapad i istok), tome je došao kraj i došlo je vreme kad veliki igrači traže da se izjasni.
    S druge strane, raspadnuta opozicija takođe nema rešenje za Kosovo. Čujemo neke mlake i maglovite izjave Đilasa o pomirenju dva naroda, što zapravo zaobilazi odgovor na zahteve zapada. Opozicija se još bavi sobom, sa slabim liderima i suprotstavljenim programima i nije iskristalisala jasno i alternativno rešenje problema Kosova.
    Zbog svega ovoga, perspektiva naša zemlje nije najbolja, sve ovo će trajati veoma dugo ili će , ne daj bože, završiti nekim nasilnim nametanjem, kao u devedesetim godinama.

  5. Rado izdrzi !!!Ti ces opstati a ovi sto te gone poput AV Mutavog Djurica i ostale bratije i bande ,zavrsice po srpskim zatvorima.Brze nego sto misle.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.