U kazni razlika između sigurnog i kapilarnog glasa

Opozicija i naprednjaci se uzajamno optužuju za potkupljivanje birača

Ostavite komentar


  1. U KruševcPut-u obećava se radno mesto za siguran glas( direktorka preko svojih poslušnika),a u kruševačkoj toplani direktor Dragan Azdejković skuplja sigurne glasove da bi sačuvao svoju fotelju! Naravno sve pod komandom lokalnog SNS i njihovog ŠEFA!

  2. Neka skupljaju koliko hoće. Oni imaju jedan rezervoar glasova i to im je limit, preko toga ne mogu. Ajde da mi koji ne glasamo za njega izađemo masovno. Na prošlim izborim za njega nije glasalo 73% birača (ne izašlih nego od ukupnog broja birača). Ako izlaznost bude veća od 60% – Gotovi su.

    1. “DD“, a tih 73% bi glasalo za vas?Pa,zašto onda nisu glasali 2016. kad vas “podržavaju“?Sad bi vi bili na vlasti.U Srbiji od 2012. do 2016. izlaznost nikad nije bila veća od 55-60%, a sa tolikom izlaznošću ste i vi vladali,ali ti to tada nije smetalo.2012. u prvom krugu izlaznost je bila 47, a u drugom 48%.

  3. Sve to znaci da mi postojimo zbog njih. Mi ti dozvolimo da preteras zimu, a za uzvrat ti nama omogucis da se baskarimo u nasem blindiranom svetu. To moze da se menja, 2.aprila, dijaspora glasa za sve druge osim za Autokratu psihopatu i njegovog prvog mentora.

  4. Aleksić najbolje zna kako se to radi. Sećam se kada su njegovi aktivisti delili te iste pakete o kojima priča. Da ne pričam o zapošljavanju njegovih glasača u Prvoj Petoletci. Bolje da ćuti.

    1. Ja ne znam da li njega neko shvata ozbiljno. Kada treba da se iznese u javnost neka toliko velika glupost, da je i njima smešno, to radi on. Izgleda da mu je u preraspodeli posla zapalo najgore mesto.

    1. Pa to što oni pričaju nema veze sa mozgom. Postoji 100 načina da prevariš tog kom si „obećao“ glas. A mi Srbi smo majstori u prevarama. Ko neće da glasa za Vučića, siguran sam da je smislio barem ovo što si rekao. Jeste da je njegov glas onda nevažeći, ali bar ne glasa za njega. Opozicija samo traži razloge zašto gubi, a tačno je da su oni uveli to. Bio sam kod prijatelja kada je za vreme DS bio dan glasanja. Prijatelj je bio direktor nele državne firme i član DS. Pozvonio mu je telefon i video sam ga kako se ponizno javlja i kaže umiljatim glasom „Da, glasali smo. Da, da, cela porodica“.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.