U Kladovu, Negotinu i Boru naprednjaci osvojili ubedljivo najveći broj glasova

Ostavite komentar


  1. Sto veca opsta beda to je vise glasova za SNS. Zbogom Srbijo, probali smo ali ne vredi, ovde je svetlo ugaseno za sva vremena.

  2. Pa on je Kinezima dao da vode rudnik i da ne ugrade filtere i oni glasaju za takve?!Ma bravo pametii.

Ostavite komentar


Politika

Irena Živković (SSP Bor): Vrhunac cinizma i neodgovornosti prema građanima postavljanje ekrana na kom možete videti da je vazduh u Boru odličan 10

Irena Živković (SSP Bor): Vrhunac cinizma i neodgovornosti prema građanima postavljanje ekrana na kom možete videti da je vazduh u Boru odličan

“Vrhunac cinizma i neodgovornosti prema građanima možemo videti ovih dana u Boru u kom je baš na vrhu Doma zdravlja, u kom sve veći broj ljudi dobija dijagnozu neke vrste maligniteta, postavljen ekran na kom možete videti da je vazduh u Boru odličan”, kaže Narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) iz Bora, Irena Živković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.