U koalicionom sporazumu DSK i Srpske liste nema obaveze formiranja Zajednice srpskih opština

Ostavite komentar


  1. sa cijim se to ustavom Srpska (vuciceva) Lista usaglasava? Koliko ja znam ima samo Srpski Ustav u drzavi Srbiji ! Mozete to da javite i vasem gazdi vucicu.

  2. ZSO da bi odgovaralo zvanicnicima u beogradu ona bi se formiralo jer na Kosovu taj problem je resen na Ustavnom Sudu Kosovo da moze da se formira ali samo u skladu sa Ustavom Kosova kako pise i na Birselskom sporazum postoji jedna klauzola za ZSO da mora da bude u skladu sa Ustavom Kosova ko je citao Briselski sporazum zna sta pricam … ZSO je bilo bacanje prasinu u oci serbima na Kosovu i u serbiju da vidite dobilismo ZSO a to je nista nevladina organizacija zato odgovara serpskoj strani da se to ne formira jer nema nema koristi od toga vise ima da se ne sporvodi i da broji dane od kada je potpisano nije se sporveo kao dogovor evo toliko dana kao sto stalo ponavla i djuric i vucic …

    1. Nije istina da SZO nije u skladu sa ustavom Kosova*.
      Neustavna je i poslednja odluka ustavnog suda pa je ipak sprovedena. Tu se samo radi o volji određenjih sila u okviru EU pre svega Nemačke i tada Britanija.
      Odlaskom GB iz EU uticaj Merkelke je znatno smanjen. To sve pokazuje nemoć i sterilnost EU i spremnost SAD da preuzme inicijativu. Budući dogovor Albanaca i Srba u vezi presecanje kosmetskog Gordijevog čvora će biti u rukama Trampa i Grenela, EU će samo aminovati.
      Inače pozdravljam Srpsku Listu i mogu samo da kažem da mi je Srpska Lista dosanjani san, jer ne samo da može da utiče sa svojim ustavnim ingerencijama već i jednostavnim napuštanjem koalicije da sruši vladu. Malo li je?!

      1. Staje sad Tramp , Grenel nema vise Putin , Si gde vam je ono ako se prikluci Amerika u pregovore zvacemo i mi Rusiju … djabe sine Tramp je propalo na medjunarodnom sporzaumima niko ga ne uzima ozbilno onog klona i jel ocete vi u EU ili u Ameriku ako mislis da ce EU posebno Nemacka da Aminuje sporazu sa razgranicenje mnogo se varas jer nije u pirtanju samo Kosovo i serbija nego celi region a razgranicenje sa Kosovom je za vas samo otvaranje vrata za genocidnom tvorevinu u BiH to svi zanju

        A sto se tice da serpska lista napusta koliciju i pada vlada pa prosla vlada Haradinaja je bez serpske liste i ako je napustio vladu Haradinaja trajao puno dve godine i to jos bi trajao da nije dao sam ostavku Haradinaj puste su to vase zele … I ovjsku serpska lista nije htela da glasa sa ustavne pormene ali se vojska formirala sa zakonsek promene ne moze serpska lista i ako ima zagaratovane mesta da blokira Kosovo kao blokirate BiH serbi u genocidnu tvorevinu

  3. Ma sta ce im to u sporazumu kad su se Taci i Vucic vec razgranicili.

  4. Predsednik SNS mozda ima kompleks manje vrednosti zbog jalovosti njegovih licnih „pregovora“ sa drugom „stranom“, pregovora bez igde i ikad usvojene platforme, i bez izvestaja o njihovom toku koji se u demokratskoj drzavi podnosi instituciji koja tu platformu prethodno treba da odobri.
    Umesto toga, svu „borbenost“ preneo je na potpirivanje unutrasnjeg sukoba, podvojenosti, mrznje i stranacke ostrascenosti, uz potpunu i dugotrajnu beskorisnost politickih stranaka za srpsku drzavu i drustvo.
    Sta je takva vlast pruzila nasem stanovnistvu na Kosovu i Metohiji. Nista. Sva njena aktivnost sadrzana je prepricavanju nasoj javnosti sta nevaljali Albanci cine i sta time zele da postignu. Koga je briga za njeno prepricavanje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.