U toku sastanak proevropske opozicije: U koliko kolona će Srbija protiv nasilja izaći na izbore? 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Stranke i pokreti koji su tehnički organizatori protesta građana „Srbija protiv nasilja“ danas bi trebalo da donesu konačnu odluku o tome kako će nastupiti na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima, koji su nezvanično najavljeni za 17. decembar.

Kako saznaje agencija Beta, o broju izbornih kolona razgovaraće se na sastanku u Skupštini Srbije, čiji je početak zakazan za 12 časova.

„Predsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović je nedavno najavio mogućnost da tehnički organizatori protesta ‘Srbija protiv nasilja’ na vanrednim parlamentarnim izborima izađu u dve kolone.

Na to se na neki način nadovezao i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekavši da se još nije odlučivalo o broju izbornih lista organizatora protesta građana. Nadam se da ćemo se danas konačno dogovoriti“, rekao je Beti opozicioni poslanik iz grupacije oraginazotora protesta „Srbija protiv nasilja“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari