Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Ko je sve prisustvovao i kakva je situacija danas na severu Kosova?

Ostavite komentar


  1. Имамо одговорно руководство које реално сагледава ситуацију. Имамо одговорног председника Републике Србије који успешно води земљу у изузетно тешким условима међународних притисака за признање Косова

  2. Zastiticu vas kao sto vas stitim i ovih 11 godina, blago vama kada ce vas stititi u PRIZNATOM KOSOVU. Vazno je da je „hitno“ podignuta borbena gotovost, kao da ce neko nas da napada jer mi „administrativni prelaz tj. granicu nesmemeo da predjemo

  3. Situacija na Kosovu i Metohiji će morati da bude mirna inače će Srbija preduzeti odgovarajuće mere.

  4. Nadamo se što dužem očuvanju mira. Verujemo u predsednika i njegovu reč da će sačuvati svaki minut mira, jer rat nikome ne treba.

  5. I šta će da bude ništa kao i obično. Dajemo Kosovo parče po parče.

  6. Posle incidenata na severu Kosova, po naredbi predsednika Srbije o podizanju borbene gotovosti, Vojska Srbije razmeštena je na pozicije ka administrativnoj liniji.

  7. Umesto da često diže borbenu gotovost, najbolje je da je uopšte ne spušta. Takođe, ne mora svaki put da diže Migove, već da neki stalno budu gore i da se spuštaju samo po gorivo.

  8. Samo Maja Gojkovic nedostaje u ovoj druzini. Ipak je ona onako, bas a la Mira Markovic. Mnogo bolje se uklapa u narativ nego Laza Ristovski, iako je vrstan glumac. Ko je gledao Wag the dog, moze da pretpostavi po kom scenariju je sve ovo.

  9. Strahovit politicki odgovor u vidu protesne note hahahahaaha. Koliko debeo obraz mozes imati da ovako nesto kazes!!!

  10. Srbija nece dozvoliti oluji ali zato dozvolhava POVETARAC koji duva svakog dana i postepeno odnosi sa Kosova sve sto je srpsko.Toliko o brizi drzave za KIM

  11. Нема ништа од ваших прича . Сви су против Срба а ви сте на њихову страну . Састанак је одржан после митинга као да пре тога није ништа било, није за вас ништа јер је пречи митинг него народ на КиМ.

  12. Dzaba trose par hiljada litara dizela! Na ovaj nacin se totalno urusava moral vojsci koju dizu bzv iz nemoci! Niko nije glup da pomisli da bi smeli da predju administrativnu liniju! Nemojte se igrati sa vojskom! Ako je podignes onda i deluj a ne ovako, sramota! Za par dana ce biti sve gotovo i vratice se vojska u kasarne!

  13. Da su izašli na izbore do ovoga ne bi ni došlo.Šta su hteli da ovim bojkotom ni Bog ne zna.

  14. Gotovi su neznaju gde teraju sve ih poslati da motaju kablove za minimalac al da narod gleda uzivo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.