Udruženje radnika na internetu: Ne znamo ko su frilenseri koji su pohitali da plate porez

Ostavite komentar


  1. Nemojte da ste naivni – ministar vam je izokola poručio da ili ostanete ovde i budete njihovi robovi, ili begajte odavde. Ako ostanete, sigurno ćete imati razne povlastice a verovatno i moguć otpis dugovanja ako prihvatite da javno hvalite AV i SNS kao njihov član. U suprotnom ima da vas jašu do poslednjeg atoma snage.
    Naravno, zakonski nećete dobiti ništa. Niste vi taksisti da blokirate grad, a da policija izigrava levo smetalo.

    1. A dobro sta ako nismo taksisti znaci da nemamo automobile, makar i juga da parkiram na sred auto puta? Ne razumem ovu logiku taksisti mogud a blokiraju mi ne mozemo. Poljoprivrednici koliko znam isto nisu taksisti pa mogu da blokiraju? Nismo mogli da dodju do centra grada ali prilaze su mogli da blokiraju. Ne treba ti ne znam kolika kriticna masa da bi blokirao par bitnih deonica. dovoljno je da 10% od tih 4-5 hiljada ljudi koji su dosli na prosli veliki protest imaju neki auto i to je vec 400-500 automobila sasvim dovoljno da se napravi haus. Ne pozivam na to samo kazem da je logika glupa.

  2. Dosta bre vise!!!1! Isla sam na protest da podrzim svog sina i opet cu. Milijarde oprastate a ovu jadnu decu terate u okove. Sram vas bilo! Ostavite nasu decu na miru! Dogovorite se zajedno i neka placaju od tada

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.