Ugljanin Pacoliju: Sprečio vas srpski nacionalistički režim

Ostavite komentar


  1. Iako nisam poštovalac lika i djela g-dina Ugljanina, ne mogu a da se ne složim sa ovim što je rekao, a što se odnosi na aktuelnu vlast u Srbiji. Koja su to prava i slobode („po najvišim evropskim standardima“), ako glavna bošnjačka institucija ne može pozvati nekoga bez odobrenje AV i njegovih satelita. Zar postoji veći teror (osim rata i ubijanja, što se nedavno i dešavalo)? Zar mislite (vlastodršci) da ćemo mi Bošnjaci to još dugo trpeti? Ovim putem poručujem srpskom narodu: sklanjajte ovu E-litu sa vlasti (to samo vi možete učiniti!), inače ćete, ubrzo parolu „Kosovo je Srbija“ zamijeniti parolom „Sandžak je Srbija“

    1. Mržnja, barem 40% Bošnjaka, prema Srbima, svojim komšijama, koje su, poput Albanaca, „raseljili“, kao i prema srpskoj državi je ogromna, atavistička i anahrona. Taj deo muslimana iz Raške oblasti bi, sutradan, bio na strani Pakistanaca a ne na strani sopstvene države. Ugljanin je ogledni primer svima onima koji u to ne veruju. Ovo zlo treba sprečiti dok ne bude kasno. Inače, nama Srbima, već je preko „one stvari“ pretnji i ucena. Oni, kojima su Turska i Pakistan uzori uvek mogu da se zapute tamo gde ih srce vodi.

      1. Svi od reda , naročito pravi Srbi napadaju Ugljanina , ali niko se od njih ne upita : „Daj da čujemo šta kažu i predlažu šiptari u rešavanju krize na Kosovu „? Ne, oni slušaju Lepenca, Đurića, Vulina, i drugo mišljenje ih ne zanima ???

    2. Ugljanin da zove personu non grata u nase dvoriste??? E da sam vlast, pa to samo u Srbiji ima. U lepoj njihovoj bi ga Tomsom proterao, a u BiH vehabije bo resile prb sa provokatorom. STRASNO

    3. Ma ti kao nama sada pretis.Ova vlast je najbolja,svidelo se to tebi ili ne.

  2. Ovo ne vodi na dobro, neko debelo placa ovog lika sa ciljem da destabilizuje bukvalno celi Balkan, Srbija nikada nikom nije ostala duzna pa nece ni Ugljaninu.

  3. Један „националистички режим“ спречио је дивљање другог национализма, оног чији је циљ стварање сопственог националистичког режима – оног који ће на свој начин угрожавати све који нису део њиховог националистичког режима… И где је крај? Крај је рај на земљи, а нема раја док има Срба?!
    .

  4. Suljo, Suljo, nije bio nacionalistički dok si imao ministarsko mesto i dozvoljavano ti je da radiš šta hoćeš u Novom Pazaru, od šverca do droge. Sada kada su ti vezali ruke i to rade ljudi bliži vrhu vlasti od tebe, onda su nacionalisti. Sakrij se u mišiju rupu i ćuti do sledeće vlade. Možda ti oni ponovo ponude ministarsku fotelju.

  5. Tako SU muslimani i bosni ISTO. .SVE drugi kriv …oni zlatni. .u srbiji nacionalne manjine imaju najveca PRAVA na SVETU. .SRBI SU najugrozeniji. .taj ugljanin..prelazi sve granice bezobrazluka …drzava treba da reaguje …kakav poltron ..dok je bio ministar muzo srbiju super. .sada trazi neka PRAVA. .hoce vlast ..NEMA vise …beri maline

  6. Dok si se sa njima grlio I ljubio I bio u vlasti, bili su ti dobri, a sada nevaljama rezim. Ja ti Ugljanine preirucujem posto ovde ne valja da ides da zivis na Kosovo ili kod Izedbegovica u Bosnu. Svakome kome nije ovde dobro neka ide. A moja pteporuka svim idiotima na vlasti da prepisu clan Americkog Ustava koji kaze u Americi svi koji zive SAMO su amerikanci ,pa tako u Srbiji da svi koji zive u njoj su srbi.

  7. Ja tebi vojvodo ti meni serdare, bruka i sramota i sa jedne a kamoli sa druge strane, jedan bio ministar bez portfelja a drugi ministar u samoproklamovanoj državi.

  8. Dok je bio ministar za nigde i ništa u Vladi Srbije (2008-2014) Ugljanin je uredno držao jezik za tubima. Nije mu opšte smetalo što ministruje u „srpskom nacionalističkom režimu“. Kad ga šutnulo uz vlasti, razgalamio se od jutra do sutra. Sad je „beskompromisni“ „borac“ za nešto. Tada mu ni Tadić ni Vučić nisu smetali. Prevrtljivost je temeljna kaakterna osobina balkanskih političara. Evo, Ivica Dačić, prevrće se od kako je mlađan ušetao u politički brlog.

  9. Sta reci na sve ovo?Ugljanin em nas provocira,pa nas jos i vreda i naravno ne trebamo da mu ostanemo duzni ni za provokacije ,a ni za uvrede!

  10. Gdin Ugljanin je izgleda zaboravio u kojoj državi živi, i da treba da poštuje državu u kojoj živi.

  11. Zvanicnu posetu Pacolija je sprecila Rezolucija 1244 koja ne predvidja postojanje ministra spoljnih poslova Kosova, a Srbija je svojim postupkom ispostovala ovaj pravnoobavezujuci sporazum.

  12. U pravu je Ugljanin da su Pacolija sprečili nacionalisti. Sa druge strane je bošnjački nacionalista Sulejman Ugljanin. Koji je , doduše, nacionalista po potrebi i sa rokom upotrebe. Sve je ovo tragikomično zapravo. Vi niste ni ozbiljni ljudi, ni političari.

  13. Ne treba Ugljanin da provocira Srbiju zbog nedolaska Pacolija na njegovu tribinu. Jasno je da Ugljanin podržava Prištinu, ali ako mu je toliko dobar i važan prijatelj Pacoli onda ništa ne bi moglo da ga spreči da prisustvuje tribini BNV.

  14. Ozbiljne drzave kao sto su USA i Nemacka ovo resavaju po kratkom postupku. Ne objasnjavaju previse.

  15. Vlast je pokazala zube, kad je u pitanju Pacoli, neki i nečiji ministar. Bojim se da na takve probleme, koji se mere dvojnim aršinima, ne slomi zube. Ne zaboravite, ratni zločinac iz 1999. godine još i osuđen pred domaćim sudom, T. Bler se šetao Beogradom. On može, savetnik je.

Ostavite komentar


Politika

"Prihvatamo odgovornost i ličnom imovinom ako u prvoj godini ne napravimo preokret": Branislav Jovanović, kandidat za gradonačelnika koalicije GG "Niš, naš grad" i Parandilovićevog Novog lica Srbije 10

„Prihvatamo odgovornost i ličnom imovinom ako u prvoj godini ne napravimo preokret“: Branislav Jovanović, kandidat za gradonačelnika koalicije GG „Niš, naš grad“ i Parandilovićevog Novog lica Srbije

Prvo što ćemo uraditi su racionalizacija, reorganizacija i rigorozna štednja u Gradu, gradskim opštinama i javnim preduzećima. Centralizovaćemo javne nabavke koje su leglo korupcije. Dupliraćemo budžet za kapitalne investicije u gradu, kaže Branislav Jovanović, nosilac liste "Niš, naš grad- Branislav Jovanović- Novo lice Srbije- Miloš Parandilović", odgovarajući na pitanje koje će ključne ili prve stvari u gradu promeniti nakon izbora 2. juna ukoliko budu u prilici.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.