Iz Tabloida tvrde da je „po nalogu Vučića“ uhapšen glavni urednik Milovan Brkić, MUP se još ne oglašava

Ostavite komentar


  1. Saglasna sa Djilasom.
    Oni ga poslali,oni ga snimili i oni ga kao hapse.

  2. Ovaj Brkic nije normalan , pravac u Lazu . Hapse se deca zbog izmotavanja sa plasticnim pistoljima i odredjuje pritvor a ova bitanga javno preti i niko mu nista ne moze . U opoziciji ima dosta ludaka kojima nije mesto na slobodi . Gospodo ima te izbore pa neka vas narod glasa ali takvi kakvi ste sve nikakvi tesko da ce te ikad pobediti . Jedini koji je nesto bio i vredeo je Djilas , zasto se utopi sa ovakvima nije mi jasno sta ce mu Marinika , Milivojevic, Brkic Aleksic , onaj nesretni Lazovic , Cita… Sam bi Djilas imao najvise uspeha i bio pravi lider normalne opozicije. Kao gradonacelnik je bio najbolji.

  3. Ovaj manijak bi u svakoj normalnoj zemlji bio uhapsen, zbo monstruoznih pretnji koje je uputio. I, odma po nalogu Vucica. I, Sunce danas sija po nalogu Vucica. Nema sta ko da naredjuje, to je posao tuzilastva, bez da neko to trazi ili netrazi. Daj Boze da je uhapsen, zasluzio je. Koliko vidim, jedino se Djilas distancirao, jedino Djilas, od cele opozicije i proopozicionih medija. Zelim da verujem da je ovo iskreno, od strane Djilasa.

  4. Ovaj čovek je težak buzdovan i on ne sme da predstavlja opoziciju. Naravno, njega izdvajaju i koriste da pokažu SNS glasačkom telu kakva je „opozicija“, tako da sve što iko iole normalan iz opozicije treba da uradi je da se dinstancira od njega. A za to „da treba da se uđe u zgradu predstavništva i onom tamo otkine glava“ ili šta je već rekao, naravno da će biti priveden.

  5. Opet psovači i trovači lažu!Zar posle onakvih psovki i pretnji treba neko da kaže da tužilaštvo ne treba reagovati?!Što bi Vučić pravio nalog kada to mora da uradi tužilaštvo jer je pretnja neviđena i javna.Ako se njemu oprosti onda se mora svima, a mogao bi i realizovati pretnju !?

  6. Užas Brkić je opoziciji idol gluposti nasilnik koji poziva na linčovanje Predsednika Vučića. Dno dna treba da se uhapsi bagra.

  7. Opet bombastican naslov!Normalno je da privedu svakog ko vredja i preti predsedniku.

  8. Opet ubacujete ime predsednika,tako hranite ljude i povecavate čitanost.Normalno je da privedu svakog ko preti i vredja predsenika jedne drzave.

  9. OCIGLEDNO, da su ga Vucic i njegovi poslai da uradi i kaze to sto je rekao. I sad ga kao hapse.. itd, itd. Jos jedan “spavac” Vucica. Koji sluzi kad zatreba. NISMO MI LUDI.

  10. Samo klosari antisrbi i olosi mogu da ucestvuju u ovakvim protestima gaze po mrtvima gaze po svemu svetom rade kako im se prohtre na boga ne misle a sve to samo zarad ulaza u fotelje e pa nece moci olosima i klosarima kao sto ste vi opozicionari nikada to necemo dozvoliti.

  11. Miša Brkić je izlizani novinar koji više i ne zna šta će od sebe pa širi mržnju i nasilje! Nekadašnji dopisnik VOA – Glas Amerike!

  12. pa treba da bude uhapsen jer jedan velicanstven skup, dostojanstven jedan lik je ikaljao pa svi mi treba da trazimo da ga uhapse

  13. Jao Vučiću, ne znaš ništa bolje da smisliš, nego ubacuješ još jednog Simu Spasića u igru..jadno i bedno, i pre svega provodno..

  14. Realno bi i trebao biti, bez obzira na političke stavove i da li koga volimo ili ne, nasilje i pozivanje na nasilje je nedopušteno u jednom demokratskom društvu

  15. Čovek je pre ostvario krivično delo prema krivičnom zakoniku, ukoliko nije uhapšen to je problem.

  16. Brkić je stvarno psihić, čovek je delom za psihijatriju, a delom za policiju

  17. Ako postoji vladavina prava koju svi tražimo, on je morao biti uhapšen

  18. Nije morao nikakav „Vučićev nalog“, ako institucije rade svoj posao on je uhapšen, to ne treba niko da naredi osim načelnika policije ili ko već

  19. Svim ovim budalesijama koji optuzuju opoziciju sto se orgazuje: to im je posao isti kao vlasti da vlada.A ne da se slaze i klima glavom.Bilo je mnogo nas koji nismo ni u jednoj partiji.Kako cete nas zvati? Po starinski od Milosevica: domaci izdajnici i strani placenici.Mozda konacno poslusamo savet da i nas neko plati.Vas na vlasti mi placamo.

  20. Psihopata, a još gori oni što ga brane, takvi nam u društvu ne trebaju

  21. Tabloid… njima nije ništa za verovati, pišu kao Treće oko, ali ova vest je očekivana i dobra, svako mora da odgovara za takve ispade

  22. Ove glave ko da namerno rade protiv sebe, a što je najgore znajući koliko su ostrašćeni i zagriženi oni se iskreno i od srca kompromituju

  23. Ako je uhapšen,to je potpuno opravdano. Kome nije jasno,neka pogleda snimak.

  24. Treba da bude uhapšen, i osuđen. Što sad kukate? A juče kad je pozivao na oružje,juče bilo sve ok?! U svakoj državi bi ga hapsili,smesta

  25. Treba da bude u zatvoru. Svako ko preti nekom,ko poziva na oružane sukobe,svako treba da je u zatvoru. Tačka.

  26. Ovaj jedan komentar kao da je pisala Milanka Jovanov SNS u skupštini.

  27. Molim Danas portal da uvede bot filter i ne objavljuje 100 istih, malo spinovanih komentara botova.

  28. Brkic je legenda novinarstva….verovatno je od.muke jer zna vise od drugih kakve sve zloupotrebe radi vucic…izgubio zivce…nije trebao da nasilniku da razlog….stariji covek…treba ga pusti kao svetionik slobodne misli

  29. Posle onakvih pretnji smrcu i pozivanjem na nasilje nista drugo i nije zasluzio.

  30. On po naredjenju vikao orotiv da isprovovira mirnu setnju a jak mu i casopis

  31. Hapsenja novinara , pa jos i glavnih urednika, svojstvena su najvecim diktaturama poput Severne Koreje ili nacisticke Nemacke nekada.

  32. Po cijeni god nalogu da je uhapšen uradjena je prava stvar.Takvi i nisu za ulicu.

  33. Kao 1941. u fasizmu ili pre toga u Staljinovim cistkama. Posle kukajte kad vase novinare budu hapsili. Ovaj Brkic, kakv god da je uvek je branio uhapsene novinare i slobodu novinarskog poziva , a od onoga sto je zadnjih 15-ak godina pisao 95% se pokazalo kao tacno. Prvi je razotkrio Dijanu Hrkalovic i njenu bandu, kriminogene strukture u MUP-u koje su u vezi s proizvodjacima droge, trgovinu i sverc oruzjem na drzavnom nivou, klan Velje nevolje i povezanost vlasti sa istim….Ovo je pokusaj gasenja jedinih newzavisnih novina u Srbiji od kojih se vlast trese. pokusali su da zabrane njihovo stampanje tako sto su upadali u svaku stampariju koja ih je stampala, pa se zato stampaju u C.Gori. Jedini imaju hrabrosti da ustanu protiv zlotvora i njihovih stranih gazda.

  34. Gospodo, juce je izaslo na ulice vise od 50.000 gradjana bez i jednog pogesnog pokreta , bez i jedne pogresne reci. Sad vam je alibi sta jue rekao Milovan Brkic, sta je utadila tzv opozicija. Ponovicu. Narod je izasao u miru da protestvuje protiv proizvodnje zla koja je dovella do dve tragedije. Molim cas nemojte me cenzurisati.

  35. A pretio je, nije da nije… Dokle da se ćuti više svima koji bi da glume nasilnike?

  36. Hoćete Zapad ? Pa tamo kada se zapreti predsedniku hapsi se na licu mesta.

  37. Taj list Tabloid, sa svojim teorijama zavere je Vučićev projekat. Nešto kao doktor Nestorović na steroidima.

  38. Koliko li je kilograma podriguše potrošeno za ove komentare.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.