Iz Tabloida tvrde da je "po nalogu Vučića" uhapšen glavni urednik Milovan Brkić, MUP se još ne oglašava 1foto: Printscreen/YouTube/SRBINinfo

Glavni urednik „Tabloida“ Milovan Brkić uhapšen je sinoć u svom stanu, saopštio je danas zamenik glavnog urednika tog magazina Predrag Popović.

„Po nalogu Aleksandra Vučića, u ponedeljak veče 8. maja, policija je upala u stan Milovana Brkića i odvela ga u tamnicu gde će ostati najmanje 48 sati“, rekao je Popović medijima.

Popović je dodao da je ovo privatan rat između Vučića i Brkića te da Brkića može zadesiti ista sudbina kao što je zadesila i Slavka Ćuruviju.

MUP Srbije se još uvek nije oglasio po pitanju privođenja Brkića.

Mediji su objavili da je Milovan Brkić na jučerašnjem protestu građana u Beogradu uputio više uvreda i pretnji na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je saopštio da je Milovan Brkić sušta suprotnost ljudima koji su bili na protestu.

„Sve što je rekao je potpuno suprotno onome što ljudi traže – da nasilje stane. Lako je zaključiti ko ga je poslao i rekao mu da snimi i objavi bljuvotine koje je izgovorio“, naveo je Đilas na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari