"Ukoliko nešto ne preduzmemo, probudićemo se u Putinovoj Srbiji"

Debata o izveštavanju tradicionalnih medija o građanskim demonstracijama "Mediji i protesti" održana u Kulturnom centru Grad

Ostavite komentar


  1. Све познати медијски зналци: Бојана Маљевић, Бранко Чечен….уз новинарске бардове Љубицу Гојгић и Милоша Теодоровића. Ма о чему ви то говорите, или покушавате да кажете, некоме, ко није за вас, ко не цени вас и ваш рад? Говорите му да греши, да је неписмен, није професионалац и то само због тога што вас не воли. На овакав начин то нећете променити, као што оно што ви желите, нико за вас неће урадити, никога нећете присилити да вас цени и воли, док год за вас само ваша истина буде једна и једина.

  2. Nismo mi te sreće da se probudimo jednog dana u Putinovoj Srbiji!!!

  3. Bujosevic je na jednoj TV vodio emisiju "nije srpski cutati" a sta je sada.

  4. Zašto "putinovska"? I šta je tu toliko loše? Može li neko kome smeta partokratija, korupcija, kleptomanija vlasti, da bude neutralan ili "putinovski" raspoložen? Zašto se između lošeg i Putina stavlja znak jednakosti? O čemu se ovde radi? Meni je to potpuno licemerno ponašanje. Da li ovakav razgovor predstavlja izbor između Evrope i Rusije? Pa mediji u Evropi i posebno u SAD su gori nego RTS. Pa oni zaista rade po diktatu i oblikuju javno mnjenje u skladu sa visokom politikom. To smo i samo osetili. Zašto ne sloboda i demokratija univerzalno, a ne po meri ovakve Evrope koja nas guši, ucenjuje, potpiruje sukobe i uvek je protiv naših vitalnih interesa. Verovatno ni u Rusiji ne vlada neka demokratija visokog nivoa, ali, izraz "putinovska" u kontekstu u kome je upotrebljen je neprimeren.

  5. RTS na budžetu ne može biti neutralan,a kad vidite ko im je pretsednik upravnog odbora,biće vam jasnije!

  6. Ruskokolonaši očarani likom i delom V.V.Putina nek apliciraju za boravišnu vizu u RSFR i adio. Pobrinuće se vaš baćuška za vas, kao što se brine za svoje građane u zemlji u kojoj je prosečni vek muškaraca k““o u Bangladešu , tj.62 godine.

  7. Dominik, ko si ti da nekog teraš iz zemlje i obezbeđuješ vizu i nazivaš ruskokolonašem? E to je baš lice demokratije… Neću bre odavde, ni na istok, ni na zapad, hoću ovde da mi bude dobro. Da se izborimo protiv partokratije i da svako može da kaže šta hoće i bude orijentisan kako misli da treba i da ima pravo na to, da ga ne prozivaju zbog i prete. To je demokratija, a ne tvoja isključivost i glupost.

  8. Srbija vec jeste "putinovska"; ne samo da nije shvatila da je onomad srusen "Berlinski zid", vec se cudila "zasto je srusen". Cekam kada ce se Srbija pretvoriti u Republiku Srpsku – po svom nacionalizmu i obozavanju ratnih zlocinaca je na dobrom putu, da to vrlo brzo i postane. Onog momenta kada zvanicno bude izjavila da (ipak) ne zeli u EU, eto nama murala u BG i NS sa likovima osnivaca i ratnika Republike Srpske (sto danas rade studenti Pravnog fakulteta u Banja Luci)

  9. Ljubica Gojgić na RTV ne radi emisiju "Sučeljavanje" već "Pravi ugao". Velika je razlika.

  10. Evo ovako, meni se gadi i Putinova Rusija i liberalno fašistička EU. O imperijalizmu SAD koji faktički rukovodi vladama u regionu i smenjuje neposlušne (poslednji primer Makedonija), ne vredi govoriti. Dakle, ima nas u ovoj zemlji dosta koji bi da podrže jednu demokratsku, umerenu, i nacionalno odgovornu vladu. Medjutim, to ne odgovara ni ovima na vlasti, a bogami ni onima drugima čiji su reprezenti ovi medijski borci ‚‚liberalne‚‚ Srbije. Zato napretka i nema.

  11. Svaki odrasli ljudski stvor po rečima priznatih i poznatih poznavaoca ljudske psihe i karaktera kaže da i najpametniji medju nama možeda bude u pravu samo do sedamdesetak posto.Što znači učesnici skupa su poprilično u pravu. Medjutim prenebegavaju namerno ili ne da je taj procenat kod Srba mnogo manji i samim tim ovde je teško naći ,ljude koji nisu poprilično u sukobu sa samim sobom.A kada je tako sukob sa drugima je opšte prisutan.Znači ovde neki nisu u stanju da shvate šta je za njuh dobro ,neki su nezainteresovani da im bude dobro,neki su lenji da bar nešto malo porade za svoje dobro,neki rade za svoje dobro ali zlo za celo društvo.I tako dodjosmo do kraja ,jer treba biti iskren iz džaka krompira uz stotinu izvlačenja nema šanse da se izvuče jabuka .Ako se ne poradi na tome šta je u džaku ništa se neće promeniti. Kao da je važno čija će gubernija biti ova zemlja.Naša sigurno neće.Pod time mislim narodna a ne tudjih ili naših otudjenih upravljača.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.