Umesto Kostreša na čelo LSV Zrenjanin dolazi Čapo, potpredsednik Skupštine APV 1Foto: lsv zrenjanin

Aktuelni potpredsednik Skupštine AP Vojvodine, koji je pet puta biran za odbornika zrenjaninske Skupštine, mr Dejan Čapo izabran je za novog predsednika Gradskog odbora LSV – Vojvođani u Zrenjaninu.

On je na tom mestu nasledio Bojana Kostreša, predsednika stranke, a kako je navedeno na izbornoj skupštini ove stranke, Čapo će na toj funkciji biti u naredne dve godine.

„Svima nam predstoji period borbe za promenu zrenjaninske katastrofalne vlasti i oporavka grada od 11 godina lošeg upravljanja. Naša stranka LSV – Vojvođani u narednom periodu će svojim primerom pokazati kako se domaćinski upravlja gradom“, poručio je Dejan Čapo.

Na 21. Izbornoj skupštini gradske organizacije Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Zrenjanin, održanoj 7. jula, izabrano je novo rukovodstvo koje će stranku voditi u naredne dve godine.

Tim novog predsednika gradskog odbora LSV – Vojvođani u Zrenjaninu će činiti Aleksandar Marton, zamenik predsednika, Ankica Dostanić, potpredsednica i Vladimir Milošev, potpredsednik. Izvršni odbor će u narednom periodu voditi Marko Stanimirović.

LSV je osnovana 14. jula 1990. godine, pod imenom Liga socijaldemokrata Vojvodine/Jugoslavije i od svog početka do današnjeg dana fokus delovanja su zalaganje za bolji život svih ljudi koji žive u Vojvodini i obezbeđenje uslova da ono što se u Vojvodini stvori, u Vojvodini i ostane.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari