UO: RTS ne sme da postane poligon za nasilne i političke obračune

Ostavite komentar


  1. Ne pripadam ni jednoj partiji, već zaključke donosim, po rezultatima onih koji su upravljali državom. Ono što se dogodilo ispred RTS, je za osudu i ispod svake kritike. Jedni te isti propali tipovi i lopovi, koji na silu hoće vlast, a plaše se izbora. Jedino što zameram RTS-u je, što ne sazove okrugli sto, opozicije i ovih na vlasti, pa da narod javno čuje, ko šta je do sada uradio!!!!. Mislim da se opozicija toga plaši, jer ništa nije uradila kada je bila na vlast. Generalno svima koji dođu na vlast, zameram im nepotizam, jer se tako stvara negativna selekcija i najbolja radna mesta po ministarstvima, zauzmu ljudi sa kupljenim diplomama, umesto deca koja su sa visokim prosekom završila fakultet, ali na žalost oni su bez posla!!!.

    1. E Sara Sara i na ovaj tekst sa istim botovskim komentaro?! Šta kažeš:“ne pripadam ni jednoj partiji“ a u nastavku svog komentara kažeš:“jedni te isti propali tipovi i lopovi“?! Kad su „lopovi“ zašto nisu u zatvoru? Vec 7 godina je SNS na čelu sa Vučicem na vlasti, a još uvek ni optužnica nije podignuta, a kamo li neka presuda doneta, protiv tih, kako kažeš „lopova“?! Bar da si Sara promenila tekst, pa i da ti prođe komentar, mada i onda teško! Kreativnosti vam fali u neograničenim količinama, uostalom, zato se i zovete botovi! PS za sendvič, litar ulja, kilo šecera i brašna, spremni ste i najrođenijeg da opljujete, zbog voljenog vam predsednika!

    2. Sara da li si ti upoznata zašto se upalo u RTS? izgleda nisi jer da jesi ti bi znala da 2 meseca opozicija trazi 5 min na RTS i duel sa Vučićem ? Jedan jedini zakazan sa Obradovićem je Vučić otkazao i Obradovića su sprečili da udje ali su obavestili gledaoce da Obradović nije došao (ima video kako se Obradović prepire sa stražom)..Vučić ne da RTS da se ne sazna istina o njegovoj kompletnoj ptrodaji Srbije!

  2. O cemu vi to i kome to poturate kukavicja jaja ! Pa vi ste glavni medijatori svih politickih obracuna u ovoj zemlji vec 30 godina! Alo majstori ? I ova izjava za javnost potvrdjuje da vi nameravata i dalje da se pravite ludi jer eto pobogu ima dovoljno i specijalaca i zandarmerija da vas zastiti. Proklete vam svima duse, sada i uvek i u vekove vekova. Amin !

  3. Kakav je samo majstorski „salto mortale“ izveo ovaj Vuletic odkada je imenovan na mesto sa koga se, evo, javlja!! Bice on jedan od „bisera“ za neku buducu „Antologiju srpskih preletaca“… Dok je, ranije, zborio kao profesor univerziteta, ‘ajde, djene-djene, prolazilo je jos. A sada, u svojstvu predsednika UO RTS-a, postao je prosto – ODVRATAN ! Daleko mu lepa kuca!

  4. Komentar koji se neće pojaviti DRAŽO!!!!!

    Elelm ..Panoviću Zorane ..ajde lepo napiši TVOJE IMPRESIJE !!!

  5. RTS medijska kuća i nikako ne sme da postane poligon za obračun politiških ne isto mišljenika.

Ostavite komentar


Politika

Zasedao Glavni odbor SPS-a, doneli odluke 10

Zasedao Glavni odbor SPS-a, doneli odluke

Glavni odbor Socijalističke partije Srbije jednoglasno je doneo odluku o učešću u vlasti na republičkom nivou, kao i o zajedničkom koalicionom nastupu sa Srpskom naprednom strankom na lokalnim izborima zakazanim za 2. jun.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.