Savo Manojlović sa vladikom Grigorijem i Dejanom Bodirogom

Uoči zakazanog protesta organizacije Kreni-promeni objavljena fotografija na društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Ako Savo planira na izbore mislim da su mu slabe šanse ukoliko u Vladici Grigoriju traži “dobrotu u srcu i mudrost u glavi”.Za Bodirogu svaka čast.

  2. Čime se oni diče? Vladikom koji uvažava Violu fon Kramon koja je priznala da ne postoji SPC! Aplauz!!

  3. Pozdravljam inicijativu da se zakonom zabrani eksploatacija litijuma u Srbiji, ali i ograniče ovlašćenja vlast u davanju dozvola za bilo kakvo drugo kopanje ruda. Što se Manojlovića tiče, dobar je aktivista ali mora još mnogo da uči.

  4. Drustvo boli glava. A za litijum da se ne kopa onima, nemate neki parlog da prodate, ko vam je kriv niste nasledili. Zatvorite sve, krave stvaraju amonijak, ovce prave djubrivo, ugalj zabranite, kakav bakar ni slucajno zlato, hidrocentrale nikako, smece obavezno bacajte pored puta, obavezno pikavce bacajte gde stignete. Drvo ni jedno ne smete da posecete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.