Usvojena Strategija za prijem zemalja Zapadnog Balkana u EU

Ostavite komentar


  1. Cemu to ako ova vlast ostane u Srbiji??Mi moramo biti demokratska i uredjena zemlja,gde tuzilastvo,sudstvo i policija rade svoj posao,da razvijemo privredu,poljoprivredu,da nam kao frhovni cilj nije dualno obrazovanje nego da pratimo nove tehnologije i razvijamo nase naucnike koji ce raditi u nasoj zemlji,kao i doktori,profesori…A ovo sada je recicu blago sprdnja od sistema gde nepismeni i nesposobni zgrabili fotelje sa ciljem da sto vise ukradu dok time rukovodi samo jedan covek i on se sve pita!Sa njim daleka nam je EU ne 2025 nego 2250 a i da smo tako uredjeni sta nam teba EU!

  2. Da ne bi lutali po razlicitim tumacenjima konacnog teksta strategije evo vam na raspolaganju originalni tekst : EC Announcement on the Strategy for the „Credible Perspective of Enlargement and Greater Engagement of the EU in the Western Balkans“. Nakon toga dajte da komenarisemo kako je potrebno i pravilno.

  3. Важи. Него ми да се одрекнемо још само дела наше територије, и још понешто, а дотад питање је да ли ће ЕУ оваква каква је, постојати.

  4. Neki ovde nisu procitali ovu agendu EU pa izmisljaju neke svoje spiskove zelja.

  5. sto kasnije to bolje jer ce se ta vestacka tvorevina raspasti. Dobro je da usvojimo pravila is Zapadne Evrope, ali da budemo njihove sluge bas i nije neka prespektiva. Ko neveruje nek ode da radi tamo da se uveri

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.