Uz račun za Infostan građanima ubačen „izborni pamflet“ SNS

Ostavite komentar


  1. Ljudi koji dolaze iz šume i ruralnih predela patološki mrze iste i pokušavaju na sve načine da se odvoje od porekla. Zato i bespomučno betoniranje. Usput se i više zaradi od geadjevinskog mita. Za sadnju šume teško da može bilo šta da se dobije, tu postoji državni resurs tipa Gradsko zelenilo, sadnice. Nema podmićivanja.

    1. Vlado odakle si ti da nisi BEOOOOGRADJANIN, mozda si ti rodjen u Beograd ,pitaj tatka odkude je dosal u Beogfad. Sa kuj voz se dovuko ili ga Partizani mobilisali da su radi sa lopatu . Vlado jedi govna BG jje imao posle rata oko 90.000 stanovnika da su se kotili ki zuti mravi pa se nebi nakotili ovoliki broj. Komunizam je napravio „SRBIJA RADI BEOGRAD SE GRADI“ kad ce da se odvoji BEOGRADSKI PASALUK OD SRBIJE pa da neidu sve pare od PDV-A l AKCIZA u Begrad pa da vrate Srbiji neki minimum. JEBEM TE DRZAVO GDE MI ZIVIMO ,TITO BIO USTASKO GOVNO A I OVI POSLE NJEGA JOS VISE SMRDE.

  2. Primitivni intelektualno inferiorni naprednjaci traže pomoć jer nemaju ideja kako još više da opljačkaju celu Stradiju, pa se obražaju brozovim i miloševićevim pedigriranim lopurdama da ih poduče kako se prave „mostovi“ i „spomenici“ umesto fabrika i pogona.
    Mogli bi da počnete unapred da spremate „kuću cveća2“ za Vučića jer ono zločinačku bitangu Broza ćemo izdržavati dokle god bude nestao i poslednji degenerisnani bivši Srbin

    1. Majke ti, čime se hraniš brašo? Ima tamo kod vas u Beogradu i korisnih stvarčica kao ona ustanova što se zove po jednom piscu, doktoru.

  3. Rekoste Slavija što je lepa akad se gleda sa neba, ali sa zemlje se ne primećuje. Ja pitam kao građanin koji plaća porez kad neko bahato potroši moje pare kako mogu da ga kaznim ako mu javni Sud ,državni sud ili politički nemože ništa a napravi takav promašaj?

    1. Meni sve mirise, da si ti „gradjanin“, a u Beogradu vas ima tusta i tma, na veliku zalost Beograda i njegovih gradjana.

  4. Ja ga nisam dobio. Ali sam pred svake izbore, osim poslednjih, dobijao pamflete DS-a, i to u neogranicenim kolicinama.

  5. Sa kojim pravom to rade ? Postoji li mehanizam kojim se to moze sankcionisati ? Sta je ovo bre , gde je obala podlostima i prevarama mafije na vlasti ?!

  6. Zasto im gradjani Srbije, tzv opozicijo, advokatska komoro i ini koji jos imate mozga u glavi, ovo dozvoljavate ?! Zasto ih ne udarite zajednicki iz svih zakonskih mogucnosti? Halo Srbija , ima li zivih ?

    1. Ko to Djilas i Marinika koji lupaju gluposti i lazu. Ko je stavljao te pamflete ,dali si siguran da nije podvala i da to radila opozicija. Ksko tak Djiki glumi da pkace ,zrebao bar da oljusti glavicu rnog luka pa da se vide suze,a ne da pita rezisera „jel mogu da pocnem“ i jafan roni gorke suze. Gluposti nevidjenih razmera i veoma losa gluma kso i za izjavu za rad rudnika RTB BOR JS HS HA HA Rudnik neradi zbog temonta ELEKZROLIZE KOJA TRAJE TRI MESECA I POCINJE DA RADI NEZAVISNO OD VLADE SRBIJEA GLUPA MARINOKA I DJILAS PREVELI NA SVOJ LAZNI NACIN.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.