Vasilić: Savet prikuplja dokumentaciju, svi govore da je Andrej Vučić glavni u kupovini zemljišta

Ostavite komentar


  1. „postoje osnovi sumnje za korupciju“

    Uvek se izlazi sa tim istim sloganom, digne se halabuka nekoliko dana ili nedelja i posle toga ništa, priča pada u zaborav i niko je više ni ne spominje … Kad ćemo najzad videti naslov „sumnje su bile osnovane, nepobitno su dokazane a ovo su dokazi“?

    1. …i uvek neizostavni Ljubiša koji je tu da razvodni, da unese sumlju, da brani ove kriminalce na vlasti, ne shvatajući (a ja mislim da to radi iz interesa) da im, na svoj način, stalno daje podršku.
      Hrabroj gospođi Vasilić želim da istraje u ovoj neravnopravnoj borbi, a da svako treba da zna da se, između ostalog, na ovakav način pokazuje ljubav prema Srbiji.

    2. Da li si procitao tekst pazljivo?Zarobljene institucije ne dostavljaju podatke tj kriju ih,a tu je Savet nemocan.

      1. Šta ih briga! Eno Siniša Mali pao u sevdah dok peva Grenelu. Dok god oni imaju podršku SAD i EU, a većinu u zemlji briga, krašće i dalje. Pa neće valjda Kosovo džabe da daju. Problem je samo u tome što Kosovo plaćamo mi, građani Srbije.

    3. verovatno cemo videti pre nego sto to vidimo za djilasa koga ti i tvoja sekta napadate a nemate dokaza da ga uhapsite. Ti se bese hvalio da imas dobru platu u drzavnoj firmi, komentar ostavljas u 08:53h pa da te pitam da li ti je to jedini posao za danas?

    4. Pa zato sto tuzilastvo nece da radi svoj posao. Svi ostali koji zele da istrazuju mogu da traze relevantne dokumente i informacije ali ce ih dobiti na svetog nikad, pa dva dana kasnije.

    5. Najzad cemo videti naslov „sumnje su bile osnovane, nepobitno su dokazane a ovo su dokazi“ dana kad SNS padne s vlasti pa insitucije pocnu davati informacije koje su po zakonu i obavezne za dati. S ovom vlasti se radi o tolkoj kolicini dokazanih afera, malverzacija, korupcije il prosto kradja da svaka nova sumnja koja se pojavi automatski ima vise sansi za biti istinita no neistinita. Covek je odrastao ne kad napuni 18, to je samo zakonsko odrastanje. Mentalno je covek odrastao kad pocne shvatati kako koji ljudi funkcioniraju i razmisljaju i sta se moz od njih ocekivati.

    6. Ljubiša, bote sertifikovani, verovatno ti je slučajno promakla ova rečenica:
      „Institucije odbijaju da sarađuju, ne daju nam dokumenta i to ukazuje na potpuni izostanak borbe protiv korupcije od strane vlasti u korist otvorene sistemske pljačke“, rekla je Vasilić za novi NIN.
      Možda zato ne vidimo naslov „sumnje su bile osnovane, nepobitno su dokazane a ovo su dokazi“?
      A uzgred, da li znaš kad ćemo videti naslov „sumnje su bile osnovane, nepobitno su dokazane a ovo su dokazi“?“ u vezi sa onih 619 miliona koje je Đilas navodno ukrao, a? A kad u vezi sa „Jovanjicom“? A kad u vezi s „Krušikom“?

    7. Kad god procitam „komentar“ sto ga napise ovaj Ljubisa , nakon toga pola sata razmisljam i pitam se , da li je ovaj covek zaista ovoliko naivan i glup , ili se samo hvali koliko je naivan i glup ? A mozda i nije naivan i glup nego namerno dovodi pojedine od nas , da se iscudjavamo sto postoji ovakva individua kakva je nas Ljubisa .

    8. Sumnje za Telekom su osnovane postoje dokazi…i stacemo sad ko treba da te dokaze i uzme u proces procesuiranja…sta Vi Ljubisa mislite, al iskreno…

  2. svaka vam čast gospođo. većina penzionera sedi kući i ćuti a vi dajete sve od sebe da ova zemlja postane bolje mesto za život.

    1. @dana, sto se tice penzionera oni su pokrenuli tuzbu Ustavnom sudu da se preispita nezakonito oduzimanje penzija, sto oznaci da penzioneri ne sede vec se bore pravnim putem da dobiju odgovor koji jos do sada nije stigao da bi isli na medjunarodni sud u Strazbur… Molim vas informisite se pre nego sto kritikujete penzionere jer i njih itekako pogadja to sto pravosudni sistem ne radi.

      1. Sve dok dajete glas ovoj umobolnoj bagri, neoslanjajte se na zarobljene institucije? Dragi naši penzioneri, svakako da i medju vama ima onih koji se groze ove debilane u kojoj živimo?

        1. Do sad nisam znao da ima penzionera , koliko i glasova što je dobila ova umobolna bagra . Naravno da nema toliko penzionera . Šalim se . Svi optužuju penzionere da glasaju za SNS , a evidentno je da glasa još neko . Jer da su svi penzioneri dali svoj glas SNS-u ne bi imali ovoliko glasova koliko su dobili . Uzgred , ja sam penzioner , a nisam glasao za SNS . Zato , apelujem , da se više penzioneri ne optužuju da su krivi što imamo vlast kakvu imamo .

    2. Gospođo gde vam radi ćerka i za koga vi radite. Sve se može javno proveriti, pa izvlte. Svi podaci RGZ su javni, pa uplatite taksu i imate uvid za celu Srbiju. Ono mislim prića se slušam godinama. Ako imate dokaze, a vi prijavu.

  3. Bate su tata mate i nedodirljivi su.Svi bliski su mogli da se ovajde, a kako kriju pomenuta dešavanja verovatno i jesu dobili deo kolača.

    1. Bate jesu tata-mate da sve uvuku u podelu plena – naravno ne podjednako , ipak su on(i) „capo di tuti capi „.
      Ali ljudska pohlepa jeste uzrok svih zala u ovozemaljskom životu , posebno ta koja je spremna da se zadovolji mrvicama sa stola gospodara.

  4. Da li je uopste ova gospodja ista znala o korupciji dok je bila radno sposobna ne znamo. Ali sada se ponasa kao malo dete. Da li neko normalan moze da misli da ce brat predsednika da kupuje zemlju na svoje ime? P ace onda ona da izrazi sumnju.

  5. I kad postanu (i na papiru) vlasnici Srbije, unapređeni šešeljoidi će predati vlast i mirno se povući u svoje južnoameričke hacijende…

  6. Ajde, baš i to da vidimo! Baš bih volela, jedva čekam! Dovedite sve te koji to pričaju, bez ikakvih dokaza…Ali posle da i vi svi koji sejete laži i pravite afere- odgovarate …prvo svima vama“pravdoljupcima“ ispitati imovinu i ko vas plaća, od kog novca, za “ čije babe zdravlje…“Sve dođe na svoje, polako…

    1. Sve je ucinjeno da ne moze da se vidi. Pocev od policije koja ne prikuplja dokaze, kao u slucaju Savamala. Na taj nacin sabotira tuzilastvo. Tuzilastvo koje cuti i kada se podnesu tuzbe i dokazi. Agencija za borbu protiv korupcije u koji se dovodi Sikimic. I skloni Vulinov predmet o kupovini stana, na primer. Sada se trazi da se ukine i Savet za borbu protiv korupcije. Skakljivih informacija nema na drzavnim medijima. Zasto se sve ovo cini? I laiku je jasno. Da se nesmetano radi(krade), a nista ne preispita.

    2. Gde nađu ove likove od po 70 i kusur godina koji su prespavali čitavu privatizaciju i prelazak društvenog kapitala u privatne ruke.Koliko li je samo tajkuna nastalo u periodu od 2000- te. I sad ova pominje neke bezimene kombinate.Ni jedno jedino konkretno ime kombinata, ništa samo sumnje jer reko mi neki čo’ek.

    3. Ispitivanjem moje imovine ustanovilo bi se da sam retko poštena dalabu na javnim jaslama, a ispitivanjem imovine mojih mobera ko zna šta bi sve istrčalo. Nadam se i ja da će jednog dana sve doći na svoje, da će moji moberi, zbog mnogobrojnih kršenja zakona, biti sankcionisani, a imovina za koju nemaju pokriće u legalnoj zaradi biti zaplenjena. Ako bi se krenulo od onoga što su mi svojom osionošću servirali u ruke, bila bi to jaka priča o javnoj mafiji.

    4. Pozdravljam Vašeg kontrolora u Centrali. Nema više botovskih komentara pisanih u muškom licu, a nadimak (ime) ženski.
      Popravljate se!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.