Vasiljević: Zašto su Đilasova deca značajnija od Vućićeve?

Ostavite komentar


  1. Razlika je u samo jednoj sitnici, što je Vučićevu decu na naslovne strane postavio sam Vučić.

    1. tesko mi je poverovati da vi zaista verujete u ovo sto kao osoba bliska samodrscu po svoj prilici morate da govorite: predsednik je juce rekao da niposto ne bi odobrio divljanje sa bakljama, nista sto nije popularno i humano predsednik nije nikad uradio, predsednik govori i radi samo ono sto je stanovnistvu prijatno, posto je sam proglasio vanredno stanje, sad se predstavlja i kao Bozic Bata koji ce nam licno dati ili vratiti slobodu. Bice ipak da ste u svojoj smusenosti i izgubljenosti iskreni: morate voleti rezim koji je prepoznao i priznao vase izvanredne sposobnosti – drzava u kojoj sam ja savetnica zar bi mogla u ma cemu da bude neodlicna ili nedolicna?

    2. Pa nije Djilasovo dete jedan od vodja navijaca Rada…

    3. Danilo ne zna šta je vodomer, Danilo neće studirati, Danilo će biti radnik, Danilo radi za platu od 500 evra…
      Milica u drugom razredu pesnicom udarila dečaka iz petog je je ružno govorio o njenom ocu (i zapretila mu…)
      Vukan ljubi televizor jer mu nedostje tata…
      Kako ja sve ovo znam? Rekao mi Đilas? Neće biti, pričao lično Vučić.
      A za ovo dvoje Đilasove dece do sinoć nisam ni znao kako se zovu.

  2. Deca ispaštaju za grehe otaca… Nažalost. Razmislite još jednom šta radite i zašto delite narod. Delovanje ove vlasti je upravo protiv budućnosti sve dece koja žive u Srbiji. Nema više tog deterdženta koji može da vas opere. Sve vas iz devedesetih.

    1. Na zalost nismo kao narod imali srece sa ljudima koji nas vode.Vodila ih je pohlepa i licna korist,a ne dobrobit naroda.Sve njih od pocetka 90ih do danas.Demokratska vlast je do te mere iskompromitovana,tako da se covek pita otkud im moral da se ponovo pojave u javnosti.Zemlju ojadili i rasprodali.I sto je najgore izdali.

      1. Eto, sve si rekla o predsedniku i onome sto je uradio. Bez casti i morala.

  3. Ova žena, kao i Ana Brnabić, postala je sramota ljudskog roda. A koga služi, nije ni čudo.

  4. Na zalost nismo kao narod imali srece sa ljudima koji nas vode.Vodila ih je pohlepa i licna korist,a ne dobrobit naroda.Sve njih od pocetka 90ih do danas.Demokratska vlast je do te mere iskompromitovana,tako da se covek pita otkud im moral da se ponovo pojave u javnosti.Zemlju ojadili i rasprodali.I sto je najgore izdali.

  5. Gde je to Djilas pomenuo decu predsednika? Niko ih ne pominje sem njega. Niko mu nije kriv sto se slika sa huliganima pa to novinari uhvate. Uostalom pogledajte sta ste sve napisali i rekli o tom Djilasu za ovih 8 godina. Ako je kriv sto ne skupiste dokaze i uhapsite. Gura vucic njegov nacin obracuna preko sredstava informisanja. Targetiraj i pucaj! Curuvija, Djindjic, Oliver,,,,,,,dokle?

  6. Zašto su bilo Vučićeva, Đilasova, i čija deca važnija od bilo koje druge dece i bilo kog od nas.

  7. Kada diktator targetira integritet licnosti za Koji nema Ni jedan pravno valjani dokaz on svesno pokazuje da ne postuje gradjane I radne ljude I prizivajuci sukobjer o ekuje da ce da mu gradjanin Target priziti otpor.Zajebao se ako misli da ce Neko pametna da mu pomogne dok on leti slobodan pad.Ako diktator nije Sam proverio padobran svi ce biti zabrinjti za njega,a u krajnjem slucaju sledujemi sahrana da svim povastima.Ko je o de spomenjo decu diktatora? Mars u skolu za karakterologiju!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.