„Velika sramota“: Sagovornici Danasa o postavljanju kadra SNS, bivšeg komandata VRS i osumnjičenog za ratne zločine, na poziciju vlasti u prestonici

Ostavite komentar


  1. Sve je to moguće ali sve dok se priča oko nekog broja a bilo juče nije validno. Da se razumemo svaka nevina žrtva je tragedija sa bilo čije strane ali ne može Kandićka da daje validne informacije.

  2. Da li ce se Srbija i beograd ikada osloboditi ove komunisticke truleži i zla. Malo im je sto su im roditelji vladali pa bi i oni nastavili

  3. Zamislite da je nacisticka Nemacka pobedila. Hitlera bi nasledio ministar informacija i propagande Goebels. Koga bi on izabrao ako ne bracu po zlocinima…

  4. Nisam bio lenj pa sam sabrao brojke ubijenih u Srebrenici, a koje je pedantno prezentovala N. Kandic i ispalo je da je pobijeno 3750 osoba muslimanske nacionalnosti. Kud se dene 4250 koje nadopunjuju brojku od 8000 pobijenih muslimana? I sta cemo sad?

  5. Sta kaze beogradska kvazi intelektualna elita iz kruga dvojke ? Protic i njemu slicni, kojima se 5.oktobar „desio u dvoristu“ ?

  6. Idealan kadar sa velikim iskustvom u pretvaranju i odrzavanju Srbije kao koncentracionog logora pod vlascu prekodrinskog i drugog sns olosa.

  7. Ma šta je to za Srbiju? Sitnica.
    Obraz se odavno izgubio pred celim svetom. Ratni zločinci postaju pravo lice Srbije. Nažalost.

  8. Čekaju da predmet zastari…ali kad im neko smeta onda ide po ubrzanoj proceduri pa zavisi ko je u pitanju…tako je tu našem pravosuđu gde građani nisu isti …tragično ..tužno …i ..žalosno….pa sad administrator baß da vidim da li je ova konstatacija neprimeren?

  9. Nekada Crnogorski klanovi,sada Bosanski Seselj,Vucic,Vazura Kokeza Kisic Tepavcevic i ostala visoko obrazovana svita haraju.Oj Srbijo medju sljivama

  10. Sta ste navalili na Tecu. Valjda presednik zna dali je teca zlocinac ili nije tetka bi mu rekla.

  11. Kako to da bi se zaposlio kao konobar u drzavnoj firmi,traze mi potvrdu da nisam pod istragom..dok “ general“ nema potrebe za to..cak on “ predstavlja narod“..haski trabant i ulicar Seselj se ne skida sa TV …“ Mala Rusija na balkanu..

  12. Za ove ljude što žele da se dokažu a ni sami neznaju u čemu mudri kažu Boga se ne boje a ljudi ne stide.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.