Inflacija potencijalnih predsedničkih kandidata

Sagovornici Danasa o najavi novinara i člana Skupštine slobodne Srbije Srđana Škora da će se kandidovati za predsednika

Ostavite komentar


  1. Predsednički kandidat nije bitan, što će reći može i Škoro. Bitann je Beograd. On ako izgubi Beograd, gotov je. Zašto? Zato što on smatra, i u pravu je, da je za predsednika bitka dobijena, ali ovde nije siguran, to ga ubija. Dakle polako, ovo je borba na duge staze. Najpre da se opozicija, koje nažalost nema, konsoliduje, pa onda idemo na predsedničke, sada je rano, trebalo je o tome razmišljati mnogo ranije.

  2. da bude predsednik, može i svako drugi. On to tako „dobro radi“ da nije problem da bilo ko bude bolji od njega. Dovoljno je da svakodnevno ne krši Ustav i zakone i to je to. Propaganda je druga stvar.

  3. Uzbunjivaci treba da se kandiduju u jendoj koloni. O njima se zna da su stavili interes Srbije iznad sebe i svog zivota. Za njih bih glasao. Ovako, ne izlazim na izbore.

  4. Ima Srbija potencijalnih kandidata, ali oni ne žele da se hvataju u kolo sa eksponiranim politikantima i mangupima.

  5. Znači, počelo saplitanje.
    Prvo Ponoš, sada Škoro. Treći će dobro da razmisli da li će da se kandiduje.

  6. Kandidat za sva vremena,svako normalan odustaje jer to je najbolje što Srbija ima.
    Dušan vraća Srbiju medju ljude…Sve Vučićeve da skupite ne možete da ga kupite

  7. Samo Marinika Tepic i Miloš Jovanovic mogu osvojiti značajan broj glasova naravno pored Vučica koji ce pobediti u prvom krugu.

Ostavite komentar


Politika

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO 8

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO

Delegacija Srpske liste na čelu sa predsednikom stranke Zlatanom Elekom razgovarala je danas sa predstavnicima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova o političko-bezbednosnoj situaciju na Kosovu i položaju srpskog naroda na tim prostorima, i tom prilikom poručila da bi se jedan deo problema na terenu rešio ukoliko bi Priština pihvatila obavezu da formira ZSO, prenosi Kosovo Online. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.