Veselinović: Sporazum naneo štetu Srbiji

Ostavite komentar


  1. Neka objasni Janko Veselinovic u cemu je to naneta steta Srbiji sporazumom u Vasingtonu. Albanci nisu dobili priznanje, a Srbija je dobila investicije i mogucnost da izgradi puteve i zeleznicu na teritoriji svoje juzne pokrajine. Neka objasni kako smo to priznali „Kosovo“ kada smo sklopili bilateralni sporazum sa SAD gde se KiM kao nezavisna strana ne pominje.

  2. Prosto je sramota što se ovaj veliki stručnjak Veselinović odlučio da nakon dužeg vremna oglasi. Ponovo pljuje i napada nešto što je za njega misaona imenica.Kaže naneo štetu Srbiji Aleksandar Vučić, izgleda da je pobrkao lončiće valjda je mislio na svoje saborce Tadića, Jeremića, Đilasa i ostale.

    1. Sta mislite, kako ce na ovo reagovati Rusija, Kina, Iran, Sirija, Egipat, Tunis, Pakistan i mnoge druge zemlje, pogotovo arapske?Čime nas je to zadužio Izrael? Time sto je priznao Kosovo??? Zaista neshvatljivo, suludo i nepromišljeno!!! Ko treba da snosi odgovornost ukoliko veliki broj zemalja koje su tradicionalno i istorijski u konfrontaciji sa Izraelom, sada iz revolta, prizna Kosovo, a taj broj moze biti i preko 30… I sta onda? Ko ce da podnese ostavku? Milivoje vatrogasac??!!
      Strašno!!!

      1. Ajde ne lupetaj, sam sebi skačeš u stomak. Ako je neka država u sukobu sa Izraelom, pa sigurno neće slediti Izrael u priznavanju nečega nebitnog. Ako su u sukobu sa Izraelom, pa valjda im je onda Srbija bliža. Osim toga, svi oni znaju da je Izrael priznao KiM, samo da se zamažu oči albanskoj javnosti, a glas Izraela nigde neće dobiti.

        1. Pa bas iz revolta zbog postupka Srbije, oni će to uraditi. Smes li da se kladiš da Srbija neće imati problema sa muslimanskim zemljama zbog ovoga? Sta znači obavezivanje pred Amerikancima o 5G mreži i telekomunikacionim kompanijama, a misli se na kineski Huavej, kako im blokirati širemje i poslovanje. A najgore je od svega činjenica – ko je odlučio da se ove nebuloze potpišu? Skupština, Vlada? Ko? Pa da li je ovo 19 vek. U Srbiji, koliko znam, ne postoji predsednicki sistem vladavine pa da se neko ovako ponaša. Čak i u takvom sistemu, opet odredjeni organi donesu ili potvrde neku odluku koja tek posle tog čina moze da se realizuje Uzgred, priznanjem Jerusalima za glavni grad Izraela, stali smo uz rame SAD, Gvatemali i fantomskom Kosovu.. lepo društvo, nema šta! A nasa delegacija, elita.. grupa TNT, sa bombastičnim tv udarima po sludjenom narodu.. u rangu sa apokaliptičnom invazijom vanzemaljaca.. da bi uveče svi odahnuli, veliki vodja se hrabro preznojavao, sve odbio i na kraju sve potpisao. Da nije istina, bilo bi smešno
          .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.