Veselinović: Vlast nema nameru da postigne sporazum sa opozicijom

Ostavite komentar


  1. GRADJANI BEOGRADA setaju punih 7 meseci a sad neki politicarcic zakljucuje ono sto su GRADJANI znali davno…

  2. Gosp.Janko pricate o necemu sto znamo…Politicari su sahranili Srbiju.Cemu razgovori sta nas briga bre sta kaze EU…AMERIKA KOGA TO ZANIMA???? NEMA BRE IZBORA BOJKOT…BOJKOT….Slysajte profesore Teodorovica i Jovu Bakica sa mafijasko udbaskim kriminalnim rezimom nema razgo ora…Kakva Sonja Liht i bakraci …MOZEMO PREGOVARATI JEDINO O USLOVIMA PREDAJE REZIMA….SVE OSTALO JE TUPLJENJE ….PA STO SMO 7 ILI 8 MESECI NA ULiCAMA zar mislite da ce VUCIC PREDATI VLAST MIRNO…ZABLUDA…ULICA I PRITISAK …VUCIC REZIM SAMO TO PRIZNAJE….POSTO JE JAKO HRABAR NA RECIMA…OBICAN KUKAVICA I DILETANT..DAJ BRE OLADITE

  3. Pitam se ko za tebe Veselinoviću može glasati. Samo se brukate, narodu he jasno da ste i Ti i Djilas i Jovanović, Obradović, Marinika Tepić svi u Sluzbi i manipulišete narodom. Svi ste zajedno sa pomahnitalim diktatorom deo nakaradnog mafijaškog sistema i izbori NIKADA u Srbiji nisu bili regularni. Pitanje je da li su izbori bilo gde u svetu regularni. Pa takvi kao vi nikada ni cenzus ne bi prošli jer većina naroda ipak nisu moroni kako smatrate, pa učestvujete u „pregovorima“ sa krimosima iz vlasti. Ovakvi kleptomani mirnim putem ne silaze sa vlasti.
    SAMOODBRANA I BOJKOT !!!

  4. tajni pregovori o kojima ne smete ništa da pričate posle njih. fantastična stvar za „vođu“. on ispadne demokrata jer eto pregovara sa opozicijom, neće im ništa bitno dati i na kraju će optužiti opoziciju za propast dijaloga. On čist pred EU, heroj za svoje glasače a opozicija opet ostaje da statira u kukuruzu. Neki ljudi nikad ne nauče. Može da bude zatvoren za javnost ali ne može da bude chatam house pa da su opoziciji vezane ruke posle propasti tih pregovora a to je 100% sigurno da vučić neće osloboditi medije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.