Veselji: Gazivode pripadaju Kosovu, suverenitet Kosova je nepovrediv

Ostavite komentar


  1. Zaista me zanima da li bilo ko u Srbiji moze jos da slusa i gleda coveka sa veselim prezimenom i da veruje u bajke koje prica posle svih provokacija i svega do sad videnog?

    1. Bajke prica nas Vrhovni i to svaki dan drugaciju. Ovaj veseli ponavlja isto vec nekoliko nedelja : ne da ni deo Kosova. Zasad se njegova rec vise racuna jer postoji stvarna granica na Jarinju i sve sto je juzno je Kosovo a nije Srbija ma sta mi pricali. Cak i On Vrhovni rece vise puta da mi na Kosovu nemamo nista i da se trudi da izvuce bar nesto. Ako se ovaj veseli bude pitao necemo dobiti nista. On se verovatno ne pita, ali reci nisu skupe. Problem je sto se u ovom trenutku zna da se niko iz Srbije niti sa Kosova pita, ali se jos ne zna (makar ne javno) ko se u stvari pita. A to sto vas zanima, niko ne mora da slusa veselog tipa koji vas je iznervirao. A ja sam siguran da ga nasi politicari slusaju i pitaju ae „sta je pisac hteo da kaze“. Savetujem vam da se ne nervirate. Klupko ce se verovatno uskoro odmotati pa ce (skoro) sve biti jasno.

    2. @ Mia *** U Srbiji se slušaju i gledaju besmislice,nonsensi,bljuvotine i ostale gluposti od strane vođe Alexa the Little Lupus-a i njegove pokorne i odane kamarile,sa Ivicom D. na čelu pa vam to NE smeta ?! Kao ni njegove bajke.Ako verujete u Andersenov literarni opus,pustolovine Barona Münchhausena,onda vam neće biti teško da poverujete i u propagandu domaćih kreatora vaše i naše sudbine,ali tragične !

  2. Hoti je istakao da KosovMa nemoj, a od ostalih ce da odustane? Pa sve bi da nam uzmu.o nikada neće odustati od severnog dela teritorije?

  3. Priznajući da ne kontroliše severno od Ibra ujedno „Preti“ da će ga kad-tad (naravno nasilno) integrisati.
    Neće SZO jer bi tako opštini Zubin Potok morali da plate za utrošen vodu i struju nekoliko milijardi evra.
    Neće povraćaj na stanje pre 1959.god. kada su „Žrtvovali“ Preševo i Bujanovac za teritorije na kojima se prostire Jezero Gazivode i hidrosistem Ibar-Lepenac.
    Ništa nam ne preostaje nego da se razmisli o mom predlogu o izgradnji kanala: Ibar-Raška-Ibar kojim bi se Ibar skrenuo kod Ribarića i kanalom kod Novog Pazara ulio u Rašku koji bi se koritom Raške dalje od grada Raške nastavio kao Ibar. Tako bi se jezero Gazivode isušilo.
    Tako nešto nije novost jer su Uzbeci gotovo isušili Aralsko Jezero. Slično žele da postupe i Turci sa Tigrom i Eufratom.
    Ipak, mislim da će upravo imenovani tužilac za ratne zločina OVK na Kosovu, podignuti optužnice za zločine Kadri Veseljija i svih onih koji i dalje prete „Olujeom 2“.

  4. Kako to kada je izgradnju i brane Gazivode i svega na KiM finansirala Srbija i srpski narod. Lopovi i teroristi svi do jednog. Oteto prokleto Kadri.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.