Veselji od zemalja Kvinte zatražio rezoluciju o osudi srpskih zločina na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Veselji uskoro ce tebe da osude, zbog zlocina na Srbima.Malo covek zamenio teze.

    1. Istina je samo kada se, sve što je rekao, napiše suprotno!!! Neverovatna sposobnost za izvrtanje činjenica ali sam ubeđen da to što se pripisuje da je on napisao, ipak nije njegov „rukopis“.

  2. Za iste zlocine se ne moze dva puta suditi. Bio je sud u Hagu za zlocine pocinjene na KiM i sudjeni su i presudjeno je svima od predsednika Srbije (predsednik SRJ nije osudjen jer je umro) do pojedinih ministara kao i sav vojni vrh. Ostali predmeti su predati Sudu za Ratne Zlocine u Srbiji.
    Ovo su reakcije na osnivanje Specijalnog Suda za Ratne Zlocine OVK (UQK) u Hagu u periodu 1999/2001 (dakle posle NATO agresije) koje je UQK cinio pre svega nad Albancima. Ubrzano formiranje Vojske Republike Kosovo (koja bastini UQK i balisticki pokret) kao i izbori i postavljanje najvecih ratnih zlocinaca na vodecim funkcijama u R. Kosovo je upravo reakcija na pocetak rada suda. Tim pre sto su propali planovi da se sud pretvori u sud za sudjenje i Srbima.

  3. Veselji ne samo da je izgubio pojam i suštinu,vec preza od poziva da licno odgovara za sve zlocine koje je pocino nad Srbima.Polako, ekspozicijom i ortodoksnim glupostima skrece paznju na sebe.. Ko je šupalj sam zveči ne treba ga drmati

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.