Vesić: Vraćene table za parkiranje, dve krivične prijave protiv Marka Bastaća

Ostavite komentar


  1. Svako ko prekrsi zakon dal bio na vlasti i opozicija, trebao bi da bude sankcionisan

  2. Vesica proasite za dozivotnog faraona jer bez njegovih ljubicastih gluposti nema nista ,kakav cirkis.

  3. Ahahahaha,pa idi bre Vesicu u persun!Covece,znas li ti koliko si bezobrazan,bahat,namazan,ma grozna osoba!?Pa ti „sibas“prijave
    a kada tebi stigne prijava al’ ces se pusis ima da zvoni!I daj,molim te,leci bre te tvoje komplekse sto pre.I da znas,kad’ BEOGRADJANI krenu da ti „uruce“prijavu,gledaj pa ih sacekaj.Ima ti bude veselooo,ooo!!Koliko cujem,oni tvoji,odakle si dosao(iz Beograda nisi) takodje ti spremaju prijavu
    pa ce biti „dupla doza sibanja“prijava!Pa ti bar znas kako to ide i onako si bio u sluzbi.Je l’ ti Vesicu vidis sebe nekada u optuzenickoj klupi?
    Lagano ti pocni da o“klupi“ mislis,mozda ti zatreba !!Kad’ ti Firga lepo kaze,nema da omane!

    1. Nemoj to odakle si došao, mi ga u Kraljevu nećemo, ne znamo šta da radimo sa sadašnjom bagrom a kamoli sa tim šarlatanom i pokušajem od čoveka, Gorančetom Vesićem !

  4. Treba sprejevima I farbama premazati sve table parking servisa. To je odlicna akcija za gradjansku neposlusnost.

    1. A sto brate? Jel to ima svuda u svetu, ima. Jel svuda skupo parkirati u centru, jeste. Pa sta je ovde problem? Ako ti je skupo idi peske, zdravije je. Jel mozda smeta i sto pise na displejevima koliko je slobodnih parking mesta u toj ulici, ili sto se placa mobilnim kao u HongKongu, budimo posteni a ne nazadni.

  5. Jel ovaj jeo bunike, O kakvom uništavanju imovine grada priča. Šta je sa uništavanjem naših džepova. Ako je vozilo registrovano, to znači da je plaćena komunalna taksa, a parkiranje je sastavni deo vožnje, nije li znak za parkiranje jedan od ravnopravnih znakova. Kako može bilo ko da nam naplaćuje parkiranje na našim ulicama. Vesić neka gradi gradske javne garaže, a ulica je naša!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.