Vesna Pešić: Na kom god nivou da budu raspisani izbori, opozicija treba da izađe u dve kolone

Ostavite komentar


  1. Ako se ide u više kolona lako je pokrasti izbore. Svaka stranka treba samostalno da učestvuje, ali samo veće stranke, a ne mali prirepci režima.

  2. У колико год колона да изађу, на исто ће доћи, такви какви су, себични, бахати и спремни да се за мало власти увуку западним моћницима .

  3. „Na kom god nivou da budu raspisani izbori, opozicija treba da izađe u dve kolone – jedna proevropska i druga rusofilska, u kojoj bi bili Novi DSS, Zavetnici i Dveri, a možda i Narodna stranka Vuka Jeremića“, podvlači Pešić.

    SMESNO !

    Uvazena G-djo, na kojim temama te dve kolone, „jedna proevropska i druga rusofilska“ mogu da se suprostave Vucicu i njegovoj vlasti kada „njegova Srbija“ istovremeno vec vodi i „proevropsku i rusofilsku politiku“ i to „vrlo uspesno“ ?
    Pa cak i da se „dogodi neko cudo“ i da ta takva opozicija pobedi na izborima, sta bi se promenilo za Srbiju i njene gradjane posle tih dobijenih izbora, ponovo bi dobila vlast koja bi kao i Vuciceva vodila „proevropsku i rusofilsku politiku“ a to je ako „pitate moju komsinicu baba Radu“ BESMISLENO !
    „Sjasi Kurta da uzjasi Murta“ !

  4. Ja sam za beli listic za opoziciju. Vecina je bila na vlasti do 2012 kada ih je EU sa intelektualcima Srbije zagovornicima belih listica pustila niz vodu.

  5. Ako mislite da narodu još više ogadite opoziciju samo nastavite da promovišete ove likove kao što je Vesna Pešić, Žarko Korać, Dušan Janjić,… Njihovu politiku smo na žalost imali priliku da iskusimo.

  6. Dobro bi bilo da ućuti, nismo joj zaboravili bele listiće. Zahvaljujući njima Tadić je izgubio izbore.

  7. Više ne slušam ovu poznatu gospođu.
    Prošli put je rekla da Vučiću treba dati šansu.
    Pamtim i šta je rekla da je Tadić, doduše na tviteru.
    Mislim da je lepo što ima dugu karijeru političkog uticaja na
    dešavanja u Srbiji, ali sad svako treba da misli svojom glavom.
    Biće ono što će se desiti neminovno, a to je pad Vučićevog režima bez obzira na broj kolona.
    Bilo bi dobro da se to desi što pre jer ovaj režim čini svakodnevni štetu našoj domovini.

  8. Ne znam koje sve savetnik za koju opozicionu stranku, ali izuzetno loše savetuju. Ja jesam anonimni, nedokazani „stručnjak“ tvrdi, da kada se bude pojavila ličnost od autoriteta, apsolutno, nesumnjiva, i ponudi jasna, realno ostvariva i to u vrlo kratkom vremenskom roku , prevarene i potkradene radnike, rešenja i poboljšanja kako materijalna, socijalna, radna….tada će glat lako pobediti. Ovi ovakvi možda i mogu, ali samo pomoću štetočina unutar SNS, koji raznim kriminalnim delima uništavaju rejting te stranke, kao što se to desilo u Milošević. režimu i potom DEPOS-u.

  9. Dve minimum jer za Trojance u opoziciji niko pošten neće glasati. Da li opozicija može biti neko sa platom od 190 000 din bez stručne kvalifikacije a postavili ga preletači DS u SNS a mi sad glupi pa ne znamo da su to Trojanci u vrhu opozicije…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.