Vesna Pešić: Ne idemo na izbore, neću da budem ovca za klanje

Ostavite komentar


  1. Ako se vi gospođo Pešić ne oglasite,onda je zaista smak sveta.
    Naravno vi ste budućnost ove zemlje,i naravno niste niukom slučaju ovca,jer ovce smo mi,baš oni koje ste sluđivali godinama koje su iza nas,a sve to lepo unovčili.
    Ne želim da se bavim pitanjima izbori ili ne,Vučić ili ne,želim da se bavim vašim političkim delovanjem iz bliske prošlosti.Vi ste gospođo jedan fenomenalan politički trgovac,koji zna šta je najbolje za sebe samog.Vaša politička lutanja od dolara do marke,od evra ponovo do dolara su zaista fascinantna. Vama je gospođo Srbija interesantna samo u domenu sopstvene koristi i ništa više.Naravno ja ne želim Vučića,ali još više ne želim vas,i nikog iz ekipe već viđenog.Zašto lepo ne uzmete štap i kao svaki normalan penzioner ne sedite na Kalemegdanu sa interesovanjem kad će penzija i dali će biti povećanja.Naravno mladim ljudima napravite prostora da se sami bore i izbore za svoju budućnost.

  2. Vesna Pešić je imala zavidnu političku karijeru koja je propala sa Građanskim savezom, a potom definitivno i sa LDP-om. Imala je, kao i čitava plejada njenih političkih istomišljenika, priliku da nešto promeni u državi Srbiji, ali nije. I sada kuka da neće da bude ovca za klanje. Uz dužno poštovanje prema njenim godinama, zar ne misli da je velika većina nas, zbog njenih i propusta njenih političkih saboraca, postala ovce za klanje?

  3. Gledam komentare. Svi pljuju gospoju. Nije da je savršena, nije da joj se nema što prigovoriti, ali srblji i ostali, ovo satansko zlo koje ona opisuje van je kategorija koje se prosto kritikuju.

  4. Mislim da je krajnje vreme da se dotiča gospodja povuce iz političkog zivota, nesumnjam da se lepo okoristila iz proslih vremena.

  5. Vi ste gospodjo glavni ideolog ,,belih listica“ pomocu kojih su dosli na vlast bivsi radikali, kako vas nije sramota da se javljate za bilo sta.

  6. Sve ste u pravu,izbori su nerefularni u ovim uzmi vima mraka sedam godina,ali nemojte ni vi vose da se bavite politikom,dosta je bilo,pokazali ste se dvehiljadite kad ste dosli na vlast!vasa krivica je sto nam je danas!ovako!dok nite se i pustite mlade neukaljane ljude da je dlucuju!
    Slazem se da je vuciceva vlast najgora u istoriji srbije ali niste ni vi bili nesro mnogo bolji!niste nas davili pricom kao on ali ste svi punili sebi dzepove!

  7. Nas primitivizam se vidi u ovim komentarima.
    Ne dele se ljudi na penzionere i ostale, vec na dobre i lose, obrazovane, mislece i neobrazovane, elitu i ostale gradjane, itd.
    Gosp. Pesic je vrhunski intelektualac koji razume sustinu i vidi i govori o diktaturi u kojoj zivimo.

  8. I koji nam onda izbor ostavljate? Čedu, Čanka i Šešelja? Ja lično neću da budem ni „beli listić“, niti ću da sedim kući. A za Vučića i ostale nisam. Posle će vam opet neko drugi biti kriv.

  9. Čitam komentare i ne razumem moje danasovce , zašto lično protiv Vesne ? Kažite šta mislite o bojkotu i to je to. Vesna je samo rekla šta ona misli,

  10. Ne idete na izbore jer ste kukavice.Dobro znate da nećete osvojiti ni 0%,jer vas narod ne želi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.