Vesna Pešić: Neće biti dogovora

Bakić: Suviše su i Nikolić i Vučić zagazili u celu priču da bi bilo povlačenja
Sagovornici Danasa prognoziraju ishod - hoće li se premijer i predsednik dogovoriti ili će obojica biti kandidati za šefa države

Ostavite komentar


  1. Tomislav Nikolić i njegov kabinet su nažalost pretvorili Andrićev venac u fabriku afera – stanje koje dabome da omalovažava predsednika Srbije, ali ne toliko koa osobu, koliko kao instituciju. Tako da ne razumem ljude koji insistiraju na saradnju dve dijametralno sprotivne "političke škole" – ako se tako mogu nazvati; unutar SNSa. Ako igde postoji makar i najava strategije društvenog oblikovanja, to jeste struja priklonjena Aleksandru Vučiću unutar samog SNSa. Insistiranje na rad i vrednovanje po učinku jeste svežina u more bezidejnih stranačkih kampanja. Ono što i dalje smeta je kompromisna nagodba sa korumpiranim stranačkim parazitima umesto beskompromisne borbe protiv nekompetentnosti i svakog kršenja zakona.

  2. Niti Vucic hoce da "zavrne" Nikolica,niti srpski narod ima tu srecu da naprednjaci na predstojecim izborima idu u dve kolone.Ovde se radi o cistoj izborno-takticnoj trgovini."Ja tebe predsednikom a ti mene premijerom".Zasto se "Gandi iz Bajcetine"toliko neckao?Pa dok nije dobio cvrsta uveravanja da ce ga Vucic posle izbora imenovati za mandatara.Prica o neslogama u redovima naprednjak je stavljena u arhivu,sada su sve snage SNS koncentrisu na to kako pokrasti izbore?.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.