Vesna Pešić: Obradović nije postigao ništa štrajkom glađu

Lider Dveri ne prestaje da iznenađuje i kolege iz Saveza za Srbiju i javnost

Ostavite komentar


  1. Ipak izaslo je delo na videlo! Pismo RTS kao odgovor na zahtev Obradovica uci ce u antologiju najsramnijeg vremena javnog servisa, govor AV povodom strajka gladju, kao najcinicniji, narcisoidni i umisljeni govor, a Patrijar je pokazao da nije pravo svesteno lice uprkos polozaju. Dobro je da je Obradovic prekinuo strajk gladju, naricito kada se pazljivo procita i ovaj tekst, a i mnoge reakcije „umnih“.

    1. Izgleda mi Srbi treba da ,oslobađamo, Rts svakih desetak godina…. Rukovodioci Rts-a su kratke pameti, zaboravljaju događaje 5. oktobra, ponovo su gluvi za vapaje za slobodom medija. Vrlo dobro znajy šta rade i moraće odgovarati kad tad

  2. Kako su to Dveri na istoj strani desnice kao vlast.Onda bi se valjda slagali a eto nije tako.A sto smeta nacionalna briga,pa vecina drzava Zapada je nacionalno orjentisana.Nemojte tek da napisete nesto jer malo simpatije za pojedince ne bi skodilo.Ali necete objaviti!

      1. …re;e Ljubiša i ode sa drugarima Levijatancima da protestuje protiv migranata. Ili da sa drugarom Vacićem propagira srBske desnice. Ili da sa prijateljem Pajkićem i njegovim klovnovima zagovara srpsku nadmoćnost. Ili možda da ide u pohode sa drugarima Vulinom i DJVom?

        Ljubiša, i te kako ste i fašistička desnica. Ceo spektar desnice ste pokrili, što u svom članstvu, što kroz koalicione partnere – od centralista, konzervativaca pa sve do ekstremista. Za svakog ima ponešto.

  3. Nije tačno, postigao je da ga sad ne vole ni vlast ni ovi „večiti borci“ protiv vlasti, više je postigao sa jednim štrajkom nego oni sa svim svojim visedecenijskim pametnim izjavama

  4. Sta da postigne strajkom gladju kad i nije gladovao,nagojilo se krme,sve jeduci nocu ko bajagi krisom,cevap strajk,al izdrzao bi on jos malo da ga nisu zamolili mama i tata!!!

    1. Miodrag, vrlo kulturan komentar u skladu sa vokabularom neoradikala (Sns).

  5. Vucicevi izbori su udica,na koju su se upecali,za sada,Narodna stranka i Pokret slobodnih gradjana.

  6. Kako nije ništa postigao ?Eto postigao je da se cuje mrzovoljno misljenje sociologiskinje Pesic

  7. Pravo zbora I dogovora nije izborni pravo,pa stoga svaki ko ide na izbore podrzava tu anomaliju sistema. Dveri Jesu prava ekstrena desnica u Srbijici,Ali mnogo benignija u odnosu na bilo Koji radikalizma gospodjo Pesic.Jedini dobar radikalizma je hirurgija. Ko zeli demokratski Srbijicu Mora tako da gleda na politicki sistem u buducnosti.

  8. Jeo ili štrajkovao,glasao ili ne ,podržavao desne ili leve ili centar neki /ako postoji/ ne vredi vladaće onaj koga su planirali oni što planiraju i na način kako su planirali za Srbiju. Za razliku od istorije gde smo znali ko su nam okupatori sada nemamo pojma a naši vladaoci niti smeju niti hoće da nam kažu.

  9. Gospođo Pešić, Vi ste sa Vašim zalaganjem za „bele listiće“ u dobroj meri omogućili dolazak desnice (Vučić,Rističević,Đuka,Nikolić,…) na vlast. Molim Vas, u ime moje dece, nemojte više da se uplićete u društvena i politička pitanja Srbije. Vidite da posle akcije „belih listića“ ovoj državi nema oporavka. Unapred hvala na tome što ćete me poslušati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.