Vesna Pešić: Vučić se dobro pripremio, neće mi biti čudno da odbije Đilasa

Ostavite komentar


  1. Da je tako, onda bi Nestorovića stavio u SNS i dobio glasove koje su sada dobile Dveri

  2. Gospodjo da je vas Neko Vredjao Pretio Pljuvao Godinama
    Dali bi ste Razgovarali sa Njim

  3. Pripremio se nego šta, i moli boga da ovakve kao Vesna Pešić još dugo godina ostanu politički aktivne pošto su mu bukvalno garancija za uspešne izbore.

  4. Išao je da ga moli, umesto da je pustio. Tada bi opcija bila protesti, ali to kao da se ovoj opoziciji ne radi. Pojedini su već pevali u izbornoj noći, iako sa jedva 3%.

  5. Jedino sto je legitimno je da se utvrde tacni brojevi glasova i da se to korektno pretvori u broj izabranih predstavnika. Ne postoji „legitimna opozicija“ i neka druga koja to nije. Glasanje treba ponoviti samo na glasackim mestima gde je utvrdjeno da je postupak prekrsen. Novi izbori su legitimno SAMO ako niko ne moze da sastavi koaliciju koja moze efektno da vrsi svoj posao.

  6. Sta je tu lose da se pripremio za sastanak. Da se Vucic priprema za razgovore, pokazuje Vucicev odgovoran odnosi prema poslu koji radi. Ako je druga stranka dosla ne pripremljena na sastanak, onda je jos bolje da nisu izabrani. Posao politicara nije hobi.

  7. Tesko je slusati clanove DS bloka da li oni mogu da nesto izjave a da pri tom ne pljuju nekog to su radili kada su dosli na vlast posle Milosevica i nastavljaju i sada. Neka nam je Bog u pomoci sa njima

  8. Jel ovo ona što je rekla,(po isteku ambasadorskog mandata u Meksiku),da nam tamo zapravo i ne treba ambasada!Pošto se izbrčkala u Akapulku(a koliko čujem i udala),e sad nam više ne treba…

  9. Nije ni vreme da opozicija podeli probleme u koje nas uvaljuje SNS.Ovde će novi izbori biti najdalje za dve godine izazvani političkom ili ekonomskom krizom,a možda i posledicom vojnog sukoba.Ne treba dozvoliti da Vučić zloupotrebljava opoziciju za glumački nastup u Evropi.Insistirati na poboljšanju izbornih uslova,slobodi medija,ažuriranju biračkih spiskova,ujedinjenju političkih stranaka,jačanju mesnih odbora i u manjim sredinama….

  10. Kaže Đilas: Zavetnici, POKS i NADA se nisu izjasnili da će sarađivati sa SNS u Beogradu prema tome ja njih rašunam u onih 55 koji su na mojoj strani! E pa Điki neće biti, nisu se oni pre izbora izjasnili ni da će sa tobom u koalicuju, upravo suprotno, svakoga dana su govorili da sa tobom ne bi sarađivali nikada, prema tome tvoja „mašinska“ matematika da je 55:55 nije tačna, ti imaš tvojih 39 (zajedno sa Moramo) i budi srećan da imaš i toliko. U subotu će ti Vučić saopštiti da se pripremaš za nove izbore ZA ČETIRI GODINE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.