(VIDEO) Lutovac za Danas izneo novu strategiju protesta: Šta će opozicija tražiti od građana?

Ostavite komentar


  1. „Šta će opozicija tražiti od građana?“. Ваљда грађани треба да нешто траже од опозиције а најпре да не гледају само своја д….а?,

  2. I moja komsinica „baba Rada“ obecava da ce „ako joj gradjani daju vlast u ruke“ ispuniti sve njihove i „zelje i zahteve“ !
    A ja poznavajuci moju komsinicu „baba Radu“ cvrsto verujem da bi ona ako joj gradjanji „daju punomoc“ i dovedu je na vlast, od ovog RUGLA od drzave napravila „bombona drzavu“ u kojoj bi svi ziveli „bez ijednog kamencica u cipeli“ !

  3. Vas će građani podržavati, ali isto u više kolona. Malo vas, malo Dss, malo ove, malo one, svakome po neki glas.

Ostavite komentar


Politika

Novi DSS usvojio Deklaraciju o Srebrenici i uputiće je parlamentu na razmatranje: Opozicija podeljena 10

Novi DSS usvojio Deklaraciju o Srebrenici i uputiće je parlamentu na razmatranje: Opozicija podeljena

Glavni odbor Nove Demokratske stranke Srbije usvojio je Deklaraciju o Srebrenici kojom se odlučno odbacuje tvrdnja da ratni zločin u Srebrenici predstavlja zločin genocida,. Narednih dana ovu Deklaraciju NDSS će uputiti republičkom parlamentu na razmatranje, uz spremnost na razgovore sa svim poslaničkim grupama kako bi najviše zakonodavno telo usvojilo taj dokument. I dok pojedini poslanici smatraju da je takva rasprava preko potrebna, dotle drugi navode da bi to bilo dodatno potkopavanje međunarodne pozicije Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. i 9. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.