Vjosa Osmani predlaže da se prekine dijalog sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Ovoj „pametnici“ jos uvek nije jasno, bice kako tata kaze, ili se pravi luda, kako bi ispalo da oni samostalno odlucuju, sta ce i kako da rade.

  2. Mogla je da predlozi i da sutra osvane jutro.
    Srbija vec dugo nema o cemu da pregovara sa njima, a od kada su njihovi americki dreseri strpali ceo siptarski pregovaracki tim u Haski Sud, nema vise ni ko da pregovara.

  3. Pa Haški Sud onaj pravi a ne prištinski ogranak je korišćen za ucenu Srbije u mnogim segmentima, čak su se i u vezi sa KiM i potpusivanju Briselskog Sporazuma hapsili Karadžić, Mladić i Lazarević.
    Vjosa je sada Kurtijeva glasnogovornica plus što čekaju ustoličenje Bajdena „Oca“ UQK ali grdno se varaju, Bajden će KiM prepustiti EU i EULEKS-u a oni su osnivači Specijalnog Haškog Suda za Ratne Zločine OVK (UQK) u periodu od 09.06.1999.god. do 31.12.2000.god.
    Još jedan benefit Specijalnog Suda je i promena ustava R. Kosovo a kada može za sud može i za Zajednicu Srpskih Opština sa izvršnim ovlašćenjima.
    Osudom ratnih zločinaca će pokazati da je UQK zločinačka organizacija i samim tim biće ukinuta Vojska Kosova koja baštini balističku i terorističku UQK i sve njihove lidere od Šote Galice, Memet Gradice, Šaban Poluže (koga je moja majka ubila u borbi) i Adema Jašarija i samim tim demilitarizaciju Kosmeta.

    1. Traziite pomoc Gospodine. Toliko Nebuloze u tako kratkom Tekstu…cudo!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.