Vlada protiv predloga Čomićeve, predsednica Skupštine kaže da to ne obavezuje poslanike

Ostavite komentar


  1. Kakav Vlada, kakva Skupština, biće kako Vučić kađe, a on će iskoristiti neoprezan demagoški predlog predsatvnika opozicije za ubiranje dodatnih političkih poena.

  2. Taj predlog je ok, ako se radi o normalnoj drzavi. Inace, smesno je pricati o tom uslovu kada nijedan drugi nije ispunjen. Gdjo Comic, Vi ste bruka! BOJKOT!

    1. Da nije bilo bojkota, danas ne bi bilo ni Gordane u skupštini. Svi mi znamo da je ovo mantra da bi pred EU glumili demokratiju, pa i gospođa Čomić. Ali hajde kad je već tako da nešto dobro iz ovoga izvučemo. Od subote će barem u tom kontekstu Srbija biti za jedan korak bliže EU. A gospođa Čomić je pokazala da interse građana i svoja uverenja stavlja ispred partijskih.

  3. Šta je, „mislioci“? Niste čuli? Pa rekao vaš gazda da će predlog dobiti većinu u skupštini, šta mlatite praznu slamu! Ajmo, rukice gore, opaaa!

  4. Ali kasnije Predsednik reče da podržava predlog Čomićeve!Kako sad vlada da promeni mišljenje?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.