„Vlada Srbije će dodatno ubrzati tempo reformskog procesa“

Ostavite komentar


  1. U kom pravcu će ići ta „reforma“? Hoće li AV platiti Kineze da svakom stanovniku Srbije implantiraju u mozak čipove kako bi „firer“ uvek na svakom mestu i u svako doba znao šta mu narod u mislima želi i priprema? Još bolje bi bilo da klikom na mišu AV manipuliše, prema dnevnoj poptrebi, svakoga od nas. Naravno ne onih 25% biračkog tela koji su i tako i tako operisani od mozga pa firera biraju i bez manipulacija, ali nas ostale- e, to je njegova želja i sanak pusti! Naravno i da rintamo kod stranacas za siću, kao da je Srbija negde u Africi ili u Aziji!

  2. Mi se odavno reformisemo, mislim da smo poceli 2000-te… evo vec posle 20 godina, mi i dalje citamo naslove kako se nase reforme ubrzavaju… i to od mahom istih ljudi koji su jos tada ranih 2000-ih godina bili deo DOS-a, bili deo „evropskog puta“ … gde odose 20 godina a da mi reforme jos ne videsmo?

    1. U pravu si da su reforme najavljene sa DOS-om još decembra 2000te i od januara 2001. do marta 2003. Za to mikrokratko vreme, u odnosu na protraćeni period od 90tih do tad i od 2012. do danas, učinjeno je toliko da nijedna vlada pre niti posle to nije uspela da dostigne…život građana je preokrenut iz odumiranja u vidljiv u i oživljenu nadu u novi početak, dok su nam period života izvan tog vrlo kratkog vremena, pojeli pošasni skakavci lažljivi komunoradikali…koji kad kažu reforme misle na pljačku i prodaju svega u Srbiji…prvo izbora a onda naroda i njegovih državnih institucija, zemlje, šuma i voda. Zato one traju koliko traje i njihov režim i u tome sa njima kraja nema.

  3. Ovo je kao strana sa vicevima. Zatvorenih poglavlja za 8 godina NULA, otvorenih poglavlja za godinu dana NULA. E sada ce jos DODATANO ubrzati.

  4. To misli na sebe jer vladu i nemamo, a ni skupštinu. On je zamislio da je on Srbija, vlada i skupština Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.