„Vladika Nikanor živi u fantazmagoriji“: Sagovornici Danasa o izjavi episkopa da je Putin „car planete“

Ostavite komentar


  1. Oni žive u svetu kriminala,korupcije,nemorala a Nikanor i u svetu potencijalnih ubica.

  2. Секој си има право на свое мислење, па и владиката

  3. U pogledu na zivot i svet crkva je jos u sredjem veku,ali sto se tice voznog parka tu su futuristi!

  4. Neznam zašto se svet toliko uplašio Rusa. Ja se više plašim Amerikanaca. Izgleda da ni potencijalni dobrovoljci nasmeju na Ruse, samo reže. Ništa nerazumem.

  5. Nije Nikanor episkop vec politicar. Pustite coveka da veruje u sta misli a da kaze vise o sebi. Svi ste vi politicari isti

  6. И шта сте хтели овим да постигнете? Да Цвјетин и ова госпођа нешто саопште? Чиме се ви бавите, ви сте толико преплашени да су од вас само очи остале.

  7. Ovaj je vladika vjerovatno bježao sa časova vjeronauke…i to časa kada su učili „Deset božjih zapovijedi“, ono što je vodilje hrišćanstva.
    A on propovijeda mržnju, ubistva, prokletstva…
    Užas…užas…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.